Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2024 13:25

Εκλογές στο «Anim.A.L.»


Γενική συνέλευση και εκλογές θα πραγματοποιήσει το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa), την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Γαληνού 10.

Προσκυνηματική εκδρομή από τις «Φίλες της Αγάπης»
Με ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή ξεκινούν τις δραστηριότητές τους «Οι Φίλες της Αγάπης» στο Μεγαλόβρυσο, την ερχόμενη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, εορτή των προστάτιδων του Συλλόγου, Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης. Θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μεγαλοβρύσου. Ακολουθεί καφές, περιήγηση στο χωριό και γεύμα στην ταβέρνα «Νιβόλιανη» και απογευματινός καφές στο Μεταξοχώρι Αγιάς.
Η αναχώρηση θα γίνει από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 8 το πρωί. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2410-233.998.

Προσκυνηματική εκδρομή
Ο αιμοδοτικός σύλλογος συνοικίας Νεράιδας διοργανώνει στις 5-6-7 Οκτωβρίου τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6936.671.997.

Εκδρομή γυναικών Αγιάς
Ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή σε Τρίκερι – Αγία Κυριακή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες στο 6948-304.058.

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της του Θεού Σοφίας
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της του Θεού Σοφίας Λάρισας και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, λιτάνευση της εικόνας εικόνος και των λειψάνων των αγίων.
Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 7 π.μ., θα τελεστούν
πανηγυρικός Όρθρος και αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.
Στις 7 μ.μ. θα τελεστούν μεθέορτος Εσπερινός και παράκληση Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού
Στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο χωριό Ελευθερές Λάρισας μεθαύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, από ώρα 8:30 μ.μ. έως 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass