Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νίκαια

* Εχουν δηλώσει συμμετοχή Μουσικός Σύλλογος, ΕΟΑΣΝΛ, ΕΚΛ, Επιτροπή πλημμυροπαθών Γιάννουλης κ.ά.

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2024 14:00

Τη στήριξή του με συμμετοχή στην κινητοποίηση που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη, στις 4:30 μ.μ., στην πλατεία της Νίκαιας Λάρισας, με αφορμή την έλευση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφάσισε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος (Παράρτημα Λάρισας) στην πρόσφατη συνεδρίασή του.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Μετά από ένα καλοκαίρι με πυκνές εξελίξεις, δυσκολίες, προβλήματα για τον κλάδο μας και γενικότερα στην κοινωνία, ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας και οργανώνουμε τη διεκδίκησή μας.
Γι’ αυτό προχωράμε:
- Στηρίζοντας την κινητοποίηση - απάντηση στη φιέστα που οργανώνουν η κυβέρνηση από κοινού με την Περιφερειακή Αρχή, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις καταστροφικές πλημμύρες, την οποία οργανώνουν σωματεία και μαζικοί φορείς της Λάρισας τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη, στις 4:30 μ.μ., στην πλατεία της Νίκαιας Λάρισας.
- Συμμετέχουμε στο μεγάλο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τη μέρα των εξαγγελιών του πρωθυπουργού το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου (πούλμαν θα αναχωρήσουν από την οδό Τ. Τσιόγκα – πρώην Καλλιθέας στις 13:30). Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του ΕΚΛ 2410-250.708, στο email του Παραρτήματος Λάρισας του ΠΜΣ pmsparlar@gmail.com, καθώς και σε συνεννόηση με τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου.
- Νέα συνεδρίαση της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Παραρτήματος το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου για τον καθορισμό της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και τον προγραμματισμό δράσης του επόμενου διαστήματος».
* Να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται στη Νίκαια έχουν δηλώσει συμμετοχή οι ΕΟΑΣΝΛ, ΕΚΛ, Επιτροπή πλημμυροπαθών Γιάννουλης, σύλλογοι και σωματεία του νομού Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass