Δημοπρασία για το παζάρι Λάρισας

* ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2024 13:15

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία (επαναληπτική) για την εκμίσθωση του χώρου της σκεπαστής αγοράς της Νεάπολης και του χώρου πέριξ αυτής, εκτός του χώρου εγκατάστασης και λειτουργίας του λούνα παρκ, για τη λειτουργία και διεξαγωγή της ετήσιας εμποροπανήγυρης Λάρισας έτους 2024.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 10.00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Λάρισας (Ίωνος Δραγούμη 1, 3ος όροφος), από την Επιτροπή διεξαγωγής δημοπρασιών του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81, που ορίστηκε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000,00 €), πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι εβδομήντα δύο χιλιάδων ευρώ (72.000,00 €), για την εκμίσθωση του χώρου.
Η μίσθωση θα διαρκέσει από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού μίσθωσης, μετά το πέρας της κατακύρωσης του αποτελέσματος της δημοπρασίας, έως τις 10/10/2024, για χρονικό διάστημα απαραίτητο για την απεγκατάσταση των κατασκευών. Σημειωτέον ότι η εμποροπανήγυρη διαρκεί οκτώ ημέρες, από 23 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου, εκτός ειδικών περιπτώσεων και περιπτώσεων ανωτέρας βίας, που η ημερομηνία διεξαγωγής θα καθορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στην περίπτωση αυτή θα μεταβληθεί αντιστοίχως και η διάρκεια μίσθωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass