Συγκέντρωση σχολικών ειδών

* ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2024 13:10

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Κοινωνικής Υποστήριξης (Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΠ Υγείας και Βοήθεια στο Σπίτι) συγκεντρώνει σχολικά είδη πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η δράση προβλέπει τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που τα έχουν ανάγκη, καθώς οι οικογένειές τους αδυνατούν να τα αγοράσουν. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, χαρτικά, τετράδια, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, χάρακες, σχολικά βοηθήματα και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής και μια μαθήτρια. Όλα τα παραπάνω θα παραδοθούν σε ευάλωτες οικογένειες με απόλυτη εχεμύθεια. Παρακαλείται τα είδη να είναι είτε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση είτε καινούρια.  Η συλλογή των σχολικών ειδών θα πραγματοποιείται στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας, καθημερινά από τις 9:30 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, από σήμερα και για καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass