Συμβία και ερωμένη... έδειραν τον εραστή

Το Αυτόφωρο Δικαστήριο ανέβαλε τη συνεδρίαση έως ότου συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2024 13:20

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκε να εξετάσει το Μονομελές Αυτόφωρο Λάρισας, με δύο πρώην ερωτικούς συντρόφους να έχουν αλληλομηνυθεί, έπειτα από ξυλοδαρμό, ο οποίος ως αδίκημα παρότι αφορά σε συντρόφους και όχι σε έγγαμο ζευγάρι, είναι γνωστό πως υπάγεται, επίσης, στις διατάξεις περί ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα έγιναν γνωστά, χωρίς να καταγγελθούν παράλληλα στην ΕΛ.ΑΣ. για αυτονόητους λόγους, η συμβία φέρεται να επισκέφθηκε απροειδοποίητα τον σύντροφό της στις 3.30 τα ξημερώματα στον χώρο εργασίας, για να διαπιστώσει την ύπαρξη και άλλης γυναίκας, που κατά τη συμβία πάντα φέρεται να αποτελεί την ερωμένη του συντρόφου της.
Η συμβία εν εξάλλω καταστάσει, ξυλοκόπησε τον σύντροφό της και -επίσης κατά πώς αναφέρθηκε- το ίδιο έπραξε στη συνέχεια μαζί της και η ερωμένη, με τις δύο κυρίες να ξυλοφορτώνουν τον Λαρισαίο. Ο οποίος υπέστη τα όσα υπέστη και φέρεται να διατήρησε την ψυχραιμία του, για να αποφευχθούν άλλες καταστάσεις.
Η συμβία, ωστόσο, προσέφυγε στη συνέχεια στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, καταγγέλλοντας τον δαρμένο σύντροφό της, ότι εκείνος προσπάθησε με τη βία να την εξωθήσει από το αυτοκίνητο, αλλά και στο σπίτι του, στο οποίο συζούσαν, την κράτησε με τη βία εντός της οικίας, προκαλώντας της μώλωπες στα χέρια.
Μετά και την καταγγελία της συμβίας ο Λαρισαίος συνελήφθη κατηγορούμενος για νομοθεσία περί ενδοοικογενειακής βίας και… οδηγήθηκε αρμοδίως. Οι δύο ερωτικοί σύντροφοι γνωρίζουν οι ίδιοι τι προηγήθηκε τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, υπό το βλέμμα της τρίτης γυναίκας, ωστόσο το Δικαστήριο θα κληθεί να εξετάσει μόνο τα όσα καταγγέλθηκαν από την πλευρά της συμβίας, αφού ο Λαρισαίος δε φαίνεται να επιθυμεί την περαιτέρω ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.
Το Δικαστήριο ανέβαλε, ωστόσο, τη συνεδρίασή του για άλλη ημέρα, καθώς για την αποδεικτική διαδικασία -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- κρίθηκε απαραίτητη η σύνταξη της ιατροδικαστικής έκθεσης.
Όχι για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Λαρισαίος έχοντας δεχθεί επίθεση από τις δύο γυναίκες, αλλά για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η συμβία του, όπως κατήγγειλε και στην ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να συλληφθεί –προσωρινά- ο Λαρισαίος.
Σημειώνεται πως έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση, το Δικαστήριο απαγόρευσε την προσέγγιση των δύο συντρόφων σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass