Ανδρας ο πρώτος που πάτησε το κομβίον πανικού

*ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 36ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 42ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2024 13:51

Ένας 42χρονος είναι ο πρώτος άνδρας στη Λάρισα ο οποίος ενεργοποίησε το κομβίον πανικού (panicbutton) της αθόρυβης εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα για ενήλικα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 42χρονος στις 15.30 χθες το μεσημέρι χρειάστηκε να ενεργοποιήσει την εφαρμογή όταν -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- διαπίστωσε ότι η 36χρονη σύντροφός του τον ανέμενε έξω από τον χώρο εργασίας και μάλιστα σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα χειροδίκησε κιόλας σε βάρος του. Για κάποιους λόγους η σχέση του ζευγαριού έπαψε να βαίνει καλώς το τελευταίο διάστημα και η απόφαση για χωρισμό μάλλον δεν τους βρήκε σύμφωνους και τους δυο, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία. Την περασμένη Τετάρτη η 36χρονη ανέμενε τον 42χρονο έξω το σπίτι του και ακολούθησε καβγάς, με αποτέλεσμα ο 42χρονος την περασμένη Πέμπτη να απευθυνθεί στην ΕΛΑΣ και να καταθέσει μήνυση σε βάρος της συντρόφου του, ενώ παράλληλα αποδέχθηκε την πρόταση για ενεργοποίηση της εφαρμογή του panicbutton. Χθες το μεσημέρι ωστόσο και παρά την εκφρασμένη αντίθεση του 42χρονου η 36χρονη τον ανέμενε έξω από την εργασία του, του επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια τον χτύπησε όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Ο 42χρονος δεν αντέδρασε παρά μόνο ενεργοποίησε το κομβίον πανικού και σε λίγα λεπτά αστυνομικοί κατέφθασαν στον χώρο εργασίας με αστυνομικούς του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ. Λάρισας να συλλαμβάνουν την 36χρονη, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass