Σύντομες ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών

* ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, στις 8 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Αντλιοστάσιο» στο Μακρυχώρι, με τα ακόλουθα θέματα: Αναμόρφωση 8η Προϋπολογισμού, εισηγητής Μητσογιάννης. Έγκριση 4ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος, εισηγητής Μητσογιάννης.

Έγκριση Απολογισμών Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Τεμπών των ετών 2022 – 2023, εισηγητής Σίμος Β.
Ρύθμιση αποπληρωμής σε δόσεις, ληξιπρόθεσμων οφειλών ΔΕΥΑΤ, εισηγητής δήμαρχος Τεμπών. Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Προσφορών για τη δημιουργία Ξενώνα Κρανιάς, εισηγητής δήμαρχος Τεμπών. Έγκριση 3ης Παράτασης Συμβατικής Προθεσμίας του έργου εσωτερική οδοποιία Δήμου Τεμπών - Πρόληψη ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες, εισηγητής Σολωμός. Έγκριση 1ης παράτασης του έργου αντικατάσταση πεζοδρομίων Πυργετού, εισηγητής Σολωμός.
Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για το έργο επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και εφαρμογής τεχνολογιών ΑΠΕ στο Λύκειο Συκουρίου, εισηγητής Σολωμός.
Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για το έργο κατασκευή δικτύου αποστράγγισης σε πεζοδρόμια της Δ.Ε. Νέσσωνος, εισηγητής Σολωμός. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για το έργο αναπλάσεις οικισμού Συκουρίου, εισηγητής Σολωμός.
Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για το έργο ανακατασκευή πλατείας Τ.Κ. Αιγάνης, εισηγητής Σολωμός. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για το έργο αποκατάσταση δημοτικού δρόμου στον Πυργετό, εισηγητής Σολωμός. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για το έργο αγροτική οδοποιία Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου, εισηγητής Σολωμός. Έγκριση υποβολής αίτησης για άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Πυργετού, εισηγητής δήμαρχος Τεμπών. Έγκριση συμμετοχής στη σύσταση της Ενεργειακής Κοινότητας Πολιτών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΚΠΠΘ) και στο Πρόγραμμα «Απόλλων», εισηγητής, δήμαρχος Τεμπών.
Ανάθεση ενεργειών και διαδικασιών σε ορκωτούς λογιστές για την υποβοήθηση της Επιτροπής καταγραφής και απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων των Σχολικών Επιτροπών που μεταβιβάζονται στον Δήμο, εισηγητής δήμαρχος Τεμπών. 

 

Σκληθριώτικο Αντάμωμα
* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Σκλήθρου διοργανώνει Σκληθριώτικο Αντάμωμα στην πλατεία του Σκλήθρου, το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ., με ορχήστρα στην οποία θα συμμετέχουν ο Παναγιώτης Κράιας στο τραγούδι, ο Κώστας Κωστούλης στο κλαρίνο, ο Σάκης Ζιώζιας στο βιολί, ο Χρήστος Καλαμπούκας στο λαούτο και ο Γιάννης Μακρυγιάννης στα κρουστά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγιάς.

 

Αιμοδοσία στη Βελίκα
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μελιβοίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στη Βελίκα, αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου, από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, στη θέση «Πλατανιά» (μπροστά από το ΚΕΠ).

 

Λειτουργία γραφείων Δικηγορικού Συλλόγου
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, «από 1η.8.2024 έως 23.8.2024, η γραμματεία και οι λοιπές υπηρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας θα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των μελών του από τις 09.00 έως τις 14.00. Το ίδιο ωράριο λειτουργίας θα ισχύει για το κατάστημα εξυπηρέτησης δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, στο υπόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας».

 

Συνέλευση συνταξιούχων ΙΚΑ Ελασσόνας
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ελασσόνας θα πραγματοποιήσει εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 10.00 π.μ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών, η επομένη συνέλευση θα γίνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου, την ίδια ώρα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας, με παρακάτω θέματα: Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2023. Έγκριση προϋπολογισμού του 2024. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

 

Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγ. Κόσμα στο Ελευθερέ
Μεθαύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου, το βράδυ (9:15 με 12:30), θα τελεσθεί αγρυπνία στο χωριό Ελευθερές, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, με αφορμή τη μνήμη της Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής.

 

Μαθήματα οινολογίας
Ο Όμιλος Φίλων της αμπέλου και του οίνου Ν. Λάρισας «Ο Διόνυσος» οργανώνει μαθήματα οινολογίας σε τρία επίπεδα:
α) Για αρχάριους (με διάρκεια 2 μηνών), β) για επαγγελματίες (με διάρκεια 4 μηνών), γ) για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ (Χημικούς, βιοχημικούς, βιολόγους, γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους κ.λπ.), με διάρκεια 10 μηνών.
Περισσότερες πληροφορίες στo τηλέφωνo: 6986-535.273.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass