Δράση ευαισθητοποίησης της τρίτης ηλικίας

ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΨΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Ιουλ 2024 11:08

Ο Δήμος Τεμπών με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, κ. Γεωργίου Νικολάου, και σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού, πραγματοποίησε στο ΚΑΠΗ Ραψάνης περιβαλλοντική δράση ευαισθητοποίησης - ενημέρωσης των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.


Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η ειδική συνεργάτιδα του Δήμου σε θέματα περιβάλλοντος κ. Βασιλική Σαμαρίνα, η οποία επικεντρώθηκε στη σημασία του νερού στην ανθρώπινη υγεία, τα πολλαπλά οφέλη του, τους τρόπους αποφυγής σπατάλης του πολύτιμου αυτού αγαθού, ενώ έκανε σύντομη ενημέρωση για το δάσος και τα οφέλη του στην ανθρώπινη ζωή.
Επίσης, έγινε και ενδελεχής ενημέρωση αναφορικά με την ανακύκλωση υλικών και τη χρησιμότητα αυτών. Την εκδήλωση χαιρέτησε η προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Πανωραία Τσικλητάρη, τονίζοντας πως στόχος της δράσης είναι οι ηλικιωμένοι να κατανοήσουν έννοιες όπως: επάρκεια νερού, λειψυδρία, ενυδάτωση, αφυδάτωση και τρόποι αποφυγής αυτής, ξεχωριστή χρήση κάθε κάδου ανακύκλωσης, οφέλη αυτής, καθώς και δασική προστασία - αντιπλημμυρική θωράκιση και οφέλη αυτής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των κατοίκων της Ραψάνης στην εκδήλωση ήταν καθολική. Στο τέλος της εκδήλωσης διανεμήθηκαν από το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Τεμπών φυλλάδια σχετικά με την ανακύκλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass