Περιήγηση σε θρησκευτικά μνημεία

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.-Τ.Α.Ε. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 10:30

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Λάρισας πραγματοποίησε στις 27-28 Ιουλίου διήμερη εκδρομή στη Αίγινα.

Την πρώτη ημέρα οι εκδρομείς επισκέφθηκαν την ιστορική Μονή του Αγίου Νεκταρίου, καθώς και το προσκύνημα της κάρας και του ταφικού μνημείου του Αγίου Νεκταρίου, στην κάθοδο μέσω της προσβάσιμης και ανθοστολισμένης με υπέροχες μοκαμβίλλιες σκάλας και την υπέροχη θέα, στο πρανές της ιστορικής Μονής έχει ανεγερθεί πρόσφατα ο νέος μεγαλοπρεπής ναός του Αγίου Νεκταρίου, όπου με σχετική ενημέρωση του ιερέα Δημητρίου εψάλη παράκληση υπέρ όλων των μελών και φίλων του συλλόγου και των οικείων προσώπων. Τη δεύτερη ημέρα επισκέφθηκαν την πρόσφατα ανακαινεισθείσα Μονή του Αγίου Μηνά, όπου στο καθολικό της Μονής εψάλη παράκληση για την ονομαστική εορτή του Αγίου Μηνά. Εν συνεχεία, μετέβησαν στον μοναδικό από ιστορικής άποψης αρχαίο ναό της Αφαίας Αθηνάς, ακολούθησε ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο στο Κυβερνείο της πρώτης πρωτεύουσας της χώρας μας από τον Ιωάννη Καποδίστρια, καθώς και στον Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Σακελλαρίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή, ιδιαιτέρως τον πατέρα Δημήτριο και τους ενορίτες της εκκλησίας των Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass