Εργατικό διήμερο αναψυχής

* ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΕΛΙΚΑ * ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ * ΣΤΙΣ 19-20 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 13:10

Το 1ο Εργατικό Διήμερο είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί σε Λάρισα και Βελίκα από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στις 19 και 20 Ιουλίου.

Χθες στην έδρα του ΕΚΛ παραχωρήθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας τονίστηκε πως «για το Εργατικό Κέντρο Λάρισας ο τουρισμός είναι ανθρώπινη ανάγκη και το δικαίωμα στις διακοπές για τον εργαζόμενο είναι αδιαπραγμάτευτο.
Η ανάπαυση και αναψυχή του εργαζόμενου έχει άμεση σχέση και συμβάλλει στην αναπλήρωση της εργατικής δύναμης, σωματικής και ψυχικής».
Για αυτόν τον λόγο και στο πλαίσιο δράσης αλληλεγγύης που αναπτύσσει σταθερά το Εργατικό Κέντρο Λάρισας θα πραγματοποιήσει τα ακόλουθα: Την Παρασκευή 19 Ιουλίου συναυλία - γλέντι στο πάρκο του Χατζηχαλάρ και το Σάββατο 20 Ιουλίου μονοήμερη εκδρομή στα Πλατάνια στην περιοχή της Βελίκας. Για οποιαδήποτε πληροφορία και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2410-250.708, καθώς και στις διοικήσεις των Σωματείων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: Παρασκευή 19/7 στο Πάρκο των Χρωμάτων στο Χατζηχαλάρ (Καρδίτσης και Σαρίμβεη), στις 8:30 μ.μ., έναρξη με θεατρικό παιχνίδι από τη θεατρική ομάδα «Γιάννης Νεγρεπόντης» του ΕΚΛ. Χαιρετισμοί. Συναυλία από μουσικούς μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Συμμετέχουν οι Δημήτρης Φωτίου, Γιάννης Κατσανούλης, Στέλιος Παπαδόντας, Νίκος Αλεξόπουλος, Φώτης Παπανικλάου, Ηλίας Νικολαΐδης και Γιώργος Γάλλος.
Το Σάββατο 20/7 εκδρομή στα Πλατάνια Βελίκας. Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι 4 ευρώ, προσφορά στα σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Ενώ η συμμετοχή για τους πλημμυροπαθείς θα είναι δωρεάν, σε συνεννόηση με τις επιτροπές αγώνα πλημμυροπαθών. Αναχώρηση στις 10:00 π.μ. από την οδό Τάκη Τσιόγκα (ΤΕΕ).
Στις 11:00 π.μ. μπάνιο στη Βελίκα και αθλητικές δραστηριότητες.
Στις 2:00 μ.μ. στον χώρο Πλατάνια Βελίκας ρεμπέτικο γλέντι «Στα σκέτα...», με τους Δημήτρη Κεχαγιά και Δημήτρη Χαρταλάμη. Παράλληλα, παιδικές δραστηριότητες από ομάδα παιδαγωγών. Αναχώρηση στις 6:00 μ.μ. για Λάρισα.
Και τις δύο μέρες θα υπάρχει τροφοδοσία με φαγητό, νερά, αναψυκτικά, μπύρες.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν έως την Πέμπτη 18 Ιουλίου για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής με τη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass