Βανδαλισμοί στο Στόμιο

* ΒΡΑΔΙΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 13:05
Ανεξίτηλα τα σημάδια βανδαλισμών και εγκατάλειψης στα καθίσματα του Περιφερειακού Ιατρείου Στομίου Ανεξίτηλα τα σημάδια βανδαλισμών και εγκατάλειψης στα καθίσματα του Περιφερειακού Ιατρείου Στομίου

Επαναλαμβανόμενα φαινόμενα βανδαλισμών έχουν θορυβήσει κατοίκους και παραθεριστές της παραλιακής κοινότητας του Στομίου, οι οποίοι ζητούν καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

Οι επιθέσεις αγνώστων λαμβάνουν χώρα νυχτερινές ώρες, σε κεντρικό σημείο του οικισμού, στην Κεντρική πλατεία και το Περιφερειακό Ιατρείο, δίπλα ακριβώς στο Κοινοτικό Κατάστημα. Οι «επιθέσεις» σε κοινόχρηστους χώρους του ιατρείου είναι συχνές, όσο και ακατανόητες. Η μήνις των βανδάλων έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στα καθίσματα του ιατρείου, τα ξηλωμένα πλακάκια του, τον πίνακα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ πριν καιρό είχαν καταστρέψει και την πίσω πόρτα του υγειονομικού καταστήματος. Την καταστροφή συμπληρώνουν η βρωμιά και η εγκατάλειψη που συναντά κανείς στους εξωτερικούς χώρους του ιατρείου. Αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο η εικόνα τα βράδια δε διαφέρει, με διαλυμένα παρμπρίζ και σπασμένους καθρέφτες σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass