Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

* Θ. ΜΠΙΖΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2024 13:40

«Έστω και με καθυστέρηση ετών, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας κατανόησε τη σπουδαιότητα δημιουργίας του νέου κολυμβητηρίου στην Ελασσόνα και έσπευσε να χαιρετήσει τη δημοσίευση της πρόσκλησης χρηματοδότησης τεσσάρων κολυμβητηρίων σε ισάριθμους Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μεταξύ αυτών και της πόλης μας, που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 600.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο που ο κ. Γάτσας ως αντιπολίτευση το πολέμησε, ενώ στην έναρξη της δημαρχιακής του θητείας το χαρακτήριζε «φαραωνικό». Καλό είναι να διορθώνει κανείς τα λάθη του».
Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ελασσόνας και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος, σχολιάζοντας σχετικές δηλώσεις του δημάρχου Ελασσόνας.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπίζιος αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει το νέο κολυμβητήριο της Ελασσόνας. Δεν κρύβουμε, όμως, την έκπληξή μας για τις πανηγυρικές δηλώσεις του δημάρχου Ελασσόνας, κ. Γάτσα, για την παραπάνω εξέλιξη, καθώς η μέχρι τώρα στάση του απέναντι στο έργο ήταν αρνητική. Ας είναι, έστω και την ύστατη στιγμή, αρκεί που κατάλαβε τη σπουδαιότητα του έργου. Αρκεί η Δημοτική Αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβει πλήρως την αδειοδότηση και την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών της νέας εγκατάστασης, όπως έχει υποχρέωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass