Φωτιά απείλησε σπίτια στην Αμφιθέα

*ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ *ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ * ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2024 13:06

Στις αυλές σπιτιών στον οικισμό της Αμφιθέας του Δήμου Λαρισαίων έφτασε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα, με αποτέλεσμα το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αποστείλει μήνυμα μέσω του 112 καλώντας πολίτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να παραμείνουν σε ετοιμότητα ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών.

Οι ισχυροί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα η φωτιά να αλλάζει διαρκώς κατεύθυνση, για να τεθεί τελικά υπό έλεγχο λίγο αργότερα, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας στο έργο των οποίων συνέδραμε και ο Δήμος Λαρισαίων, όπως διευκρίνισε στην «Ε» ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Κων. Αργυρόπουλος με οχήματα του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ.
Στην περιοχή βρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι, Χρ. Τερζούδης και Ευάγγ. Παπαλέξης. Μηχανήματα του Δήμου Λαρισαίων συνέδραμαν στη συνέχεια στο έργο της Πυροσβεστικής σε νέα φωτιά που εκδηλώθηκε στο Λουτρό του Δήμου Λαρισαίων, προκειμένου να μην απειληθούν εγκαταστάσεις αντλιοστασίου από το οποίο αρδεύονται αγροτικές εκτάσεις. Στην ίδια φωτιά συνέδραμε και ελικόπτερο. Σημειώνεται πως την ίδια ώρα είχε εκδηλωθεί φωτιά και σε υπολείμματα καλλιεργειών και στο 7ο χλμ. του δρόμου Λάρισας - Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass