«Πρωταγωνίστρια η Θεσσαλία στην αλλαγή...»

* ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ * Ο ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2024 13:11

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με σκοπό να ευχαριστήσει τους πολίτες που ανέδειξαν την Πλεύση Ελευθερίας δεύτερη πολιτική δύναμη στις ευρωεκλογές στον Δήμο Φαρσάλων με ποσοστό 16,88%, αλλά και να δώσει... ενεργό ρόλο στο κόμμα της στον Φαρσαλινό αγρότη Σωκράτη Αλειφτήρα.

Η κ. Κωνσταντοπούλου μετέβη στο καφέ «Square» στην πλατεία Λαού, μαζί με συνεργάτες της και τον Φαρσαλινό αγρότη και υποψήφιό της Σωκράτη Αλειφτήρα, που βγήκε 3ος σε σταυρούς προτίμησης πανελλαδικά, προκειμένου να συνομιλήσει με τους Φαρσαλινούς, να τους ευχαριστήσει για τη δύναμη που έδωσαν στην Πλεύση Ελευθερίας με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές να ανανεώσει τη δέσμευση της Πλεύσης Ελευθερίας να είναι η φωνή των πολιτών στη Βουλή και στην Ευρωβουλή. Μαζί της «παρών» ήταν, επίσης, άλλοι δύο υποψήφιοί της, οι κ.κ. Παναγιώτης Χονδρός και Βασιλική Πολύζου.
«Είμαι πεπεισμένη ότι η Θεσσαλία θα πρωταγωνιστήσει στην αλλαγή... Θα πάρω τη φωνή σας και θα τη δυναμώσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέσα στην Ευρωβουλή, μέσα στη Βουλή και μέσα στην κοινωνία» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στον κόσμο και στον Σωκράτη Αλειφτήρα, ο οποίος, όπως τόνισε, θα αναλάβει τον πρωτογενή τομέα της Πλεύσης Ελευθερίας, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και τις επόμενες ημέρες θα μεταβούν μαζί στις Βρυξέλλες για να ξεκινήσει αυτή η ενεργή παρέμβαση σε όλα αυτά τα θέματα, όπως δεσμεύτηκε η ίδια απέναντι στον κόσμο πριν από τις ευρωεκλογές.
Οι πολίτες συνομίλησαν μαζί της σε πολύ καλό κλίμα, της έθεσαν τους προβληματισμούς τους που θα πρέπει να αναδειχθούν σε υψηλότερο επίπεδο, ώστε να υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία, και ανανέωσαν το ραντεβού τους.
Κλείνοντας η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως τα Φάρσαλα τα νιώθει δεύτερη πατρίδα της και δεσμεύεται πως θα είναι πάντα δίπλα στους κατοίκους της επαρχίας Φαρσάλων και πως έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για να γνωρίζει τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή άμεσα και πως θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, τόσο η ίδια όσο και όλα τα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας, για την άμεση επίλυσή τους. Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη που κάνει η κ. Κωνσταντοπούλου στα Φάρσαλα μέσα σε 20 ημέρες και την 20ή επίσκεψη στην πολύπαθη Θεσσαλία από τον Σεπτέμβρη 2023, γεγονός που αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον της και τους δεσμούς αγάπης με την περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass