Καλοκαιρινή εκδήλωση στο Ε’ ΚΑΠΗ

* Αφιερωμένη στη γυμναστική και τον χορό

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2024 17:17

Εκδήλωση αφιερωμένη στη λήξη μαθημάτων της χειμερινής περιόδου των ομάδων γυμναστικής και χορού οργανώθηκε προχθές στον περιβάλλοντα χώρο του Ε’ ΚΑΠΗ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας.

Η χορευτική ομάδα με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την κ. Έφη Σούλτου, παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους. Στα μέλη που συμμετείχαν απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Στη συνέχεια το μουσικό σχήμα με την κ. Αθηνά Πολυμέρου στο τραγούδι και τον κ. Δημήτριο Χονδροδήμο στα πλήκτρα, ψυχαγώγησε τους συμμετέχοντες προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας κ. Παναγιώτης Δαλαμπύρας, η προϊσταμένη του τμήματος ΚΑΠΗ και υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης κ. Δήμητρα Κωστοπούλου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Ευθύμιος Τοτολίδης και Αντώνιος Κανέλλος αντίστοιχα, το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος ΚΑΠΗ κ. Κατερίνα Κακούσιου, κ. Ζήνα Στεργίου και κ. Κατερίνα Νάκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass