Εκαψαν δύο Ι.Χ. το ίδιο βράδυ

* Το κίνητρο του δράστη αναζητά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2024 13:15

Το κίνητρο δύο υποθέσεων εμπρησμών Ι.Χ. αυτοκινήτων ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, εμπρησμοί που εκδηλώθηκαν πριν μερικές ημέρες το ίδιο βράδυ, με την ίδια μέθοδο και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενδεχομένως από τον ίδιο δράστη, αλλά σε διαφορετικές συνοικίες της Λάρισας, τις οποίες χωρίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ.

Ο πρώτος εμπρησμός σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα στη συνοικία του ΟΣΕ και ο δεύτερος με διαφορά περίπου τριών ωρών, στις 4:45 τα ξημερώματα στην όμορη συνοικία της Χαραυγής (φωτ.), με τους δύο ιδιοκτήτες Ι.Χ. -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- τουλάχιστον από τη μέχρι αστυνομική έρευνα να μη συνδέονται μεταξύ τους.
Στην πρώτη περίπτωση ο άγνωστος δράστης χρησιμοποιώντας βενζίνη περιέλουσε το σταθμευμένο -σε οδό- αυτοκίνητο 49χρονου Λαρισαίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά σε τροχό του Ι.Χ. επιβατικού. Η φωτιά έγινε αντιληπτή από περιοίκους, οι οποίοι παρενέβησαν άμεσα, με αποτέλεσμα να μην επεκταθεί και να προκαλέσει μικρής έκτασης ζημιές καταστρέφοντας μόνο το ελαστικό.
Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, ενώ αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν ένα πλαστικό μπουκάλι το οποίο περιείχε βενζίνη.
Η δεύτερη πυρκαγιά σημειώθηκε, επίσης, σε σταθμευμένο επί οδού Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 22χρονου Λαρισαίου. Ο δράστης χρησιμοποιώντας, επίσης, βενζίνη περιέλουσε το Ι.Χ., προκαλώντας πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε από τον εμπρόσθιο αριστερό τροχό του Ι.Χ. (σ.σ. όπως και στο πρώτο αυτοκίνητο), για να επεκταθεί σε όλο το αυτοκίνητο όχημα, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς, πυρκαγιά που κατασβήστηκε από πυροσβέστες. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας αναζητά τον άγνωστο, προς το παρόν, δράστη.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass