Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για το μέλι

* ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ «APIS ERA»

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2024 13:45

Με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών του 1ου Δημοτικού Σχολείου για τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας, με δώρο το Comic «Οι ιστορίες του Μελίανδρου και της Ντέμπι», ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποίησε με επιτυχία ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θεσσαλίας «Apis Era», με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σπουδαιότητα των μελισσών και τη συμβολή τους στο περιβάλλον και στην ανθρώπινη διατροφή.

Στις διήμερες εκδηλώσεις έλαβαν χώρα διάφορες δραστηριότητες, όπως παρουσιάσεις ειδικών για παιδιά, εργαστήρια και πωλήσεις προϊόντων μελισσοκομίας και άλλων αγροτικών προϊόντων που η μέλισσα συνεισφέρει με την επικονίασή της. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της γιορτής δημιουργήθηκαν σχετικά με τη μέλισσα 2 γκράφιτι, ένα στη γέφυρα του Πηνειού και ένα στο αμφιθέατρο. Σαφώς ικανοποιημένος ο πρόεδρος του «Apis Era» κ. Ιωάννης Σένκο ευχαρίστησε τον κόσμο που συμμετείχε στις εκδηλώσεις. «Ήταν ανέλπιστη η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και μας ικανοποιεί η χαρά που αντικρίσαμε στα πρόσωπα, κυρίως των μικρών παιδιών που γνώρισαν τη μέλισσα και τα προϊόντα της. Αναμφίβολα αυτή η γιορτή θα γίνει θεσμός για την πόλη. Ως Συνεταιρισμός θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην εξωστρέφεια και να στηρίζουμε τους παραγωγούς-μέλη μας και τα προϊόντα μας».Ο ΔΗΜ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ
Στην έναρξη των διήμερων εκδηλώσεων για τη μέλισσα, στο πάρκο Αλκαζάρ, συμμετείχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτας. Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θεσσαλίας τίμησε με πλακέτα τον περιφερειάρχη και τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Τσέτσιλα και Σωτήρη Σουλούκο για τη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας στον κλάδο της μελισσοκομίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass