Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για χασίς

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2024 3:10

Για παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 50χρονος καθώς και ο 73χρονος πατέρας του.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τους δράστες από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν.
Στην κατοχή του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 65,8 γραμμαρίων,1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία τους, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν, επιπλέον, στο εσωτερικό της, σε αποθήκη και στον αύλειο χώρο αυτής και κατασχέθηκαν: συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 748,5 γραμμαρίων, 389 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, 69 φυτά κάνναβης μέσα σε γλάστρες, ύψους από 1έως 93 εκατοστά, στον περιβάλλοντα αύλειο χώρο, 2 συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, συνολικού βάρους -24,9- γραμμαρίων, 1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass