«Ο λαός καταδίκασε τον κ. Καλογιάννη…»

ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΝ. ΜΑΜΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2024 13:22

«Αντί ο κ. Καλογιάννης να απαντήσει γιατί με τον προϋπολογισμό που κατήρτισε δεν έγραψε 20 εκατομμύρια ευρώ στα έξοδα, βάζοντας νάρκη στο μέλλον της πόλης, αυτοθαυμάζεται για το πόσο «τέλειος» είναι...» δηλώνει ο δήμαρχος Λαρισαίων Θαν. Μαμάκος ανταπαντώντας στον προκάτοχό του για την «τρύπα» στον προϋπολογισμό του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαμάκος στην ανταπάντησή του αναφέρει τα εξής:
««Τον πήχη της αυτοδιοίκησης στην πόλη τα προηγούμενα χρόνια τον έβαλα πολύ ψηλά… Υπάρχει ένα τεράστιο έργο που έχω αφήσει πίσω μου… Το αφήνω για να το υλοποιήσει εκείνος… Είναι με τρέξιμο δικό μου… Είχα μια ισοπολιτεία… Δεν ξεχώρισα κανέναν… Εγώ τα έκανα όλα αυτά… Όλα αυτά έχουν βάλει τον πήχη ψηλά…» - Απόστολος Καλογιάννης (6.2.2024).
Ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων παραβλέποντας το γεγονός ότι ο λαός δεν εκτίμησε το «πόσο ψηλά έβαλε τον πήχη» και ότι τον καταδίκασε στην αφάνεια από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, περιπλανιέται από κανάλι σε κανάλι, και αντί να απαντήσει γιατί με τον προϋπολογισμό που κατήρτισε δεν έγραψε 20 εκατομμύρια ευρώ στα έξοδα, βάζοντας νάρκη στο μέλλον της πόλης, αυτοθαυμάζεται για το πόσο «τέλειος» είναι.
Μας αποκαλεί «ψεύτες» και «συκοφάντες», παρότι γνωρίζει πως αξιοποιήσαμε τα στοιχεία των Υπηρεσιών του Δήμου και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Δεν έχουμε τον χρόνο να το κάνουμε. Ο ίδιος τον έχει, του τον παραχώρησε γενναιόδωρα ο λαός της Λάρισας και μπορεί να συνεχίσει να τον αξιοποιεί πηγαίνοντας από κανάλι σε κανάλι.
Δική μας δουλειά είναι να στρωθούμε στη δουλειά, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Λαρισαίων που μας εμπιστεύθηκαν τη διαχείριση των κοινών, με ποσοστό 51,17%. Και αυτό κάνουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass