Ενημέρωση διευθυντών για την αξιολόγηση

ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2024 14:20

Ενημερωτική συνάντηση για την ατομική αξιολόγηση προς τους διευθυντές σχολικών μονάδων της Λάρισας πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα τα μέλη της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) νομού Λάρισας.

Η συνάντηση αυτή έγινε με αφορμή και τη δηλωμένη άρνηση διευθυντριών και διευθυντών σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Λάρισας, να συμμετέχουν στις διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης.
Εν τω μεταξύ το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ επισημαίνει προς όλο τον κλάδο ότι η απεργία – αποχή από την ατομική αξιολόγηση καθώς και οι στάσεις εργασίας για τις παρακολουθήσεις του μαθήματος που ανακοινώνει ανά μήνα η ΟΛΜΕ είναι σε απόλυτη ισχύ και συνεχίζουν να καλύπτουν πλήρως όλους τους συναδέλφους (νεοδιόριστους, μόνιμους, διευθυντές, συμβούλους) για όλα τα στάδια της ατομικής αξιολόγησης (Α1, Α2, Β).
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «η απεργία – αποχή είναι μια νόμιμη μορφή πάλης πλήρως κατοχυρωμένη. Η ΟΛΜΕ την έχει προκηρύξει με βάση όλες τις τυπικές διαδικασίες (κατάθεση εξώδικου κτλ). Επίσης, καλύπτει πλήρως και η στάση εργασίας από τις δυο παρακολουθήσεις του μαθήματος. Και η στάση εργασίας (μορφή απεργιακής κινητοποίησης) είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη. Η συμμετοχή, λοιπόν, σε μια τέτοια απόφαση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να οδηγήσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Όπως η συμμετοχή σε μια 24ωρη απεργία δεν είναι παράπτωμα έτσι και στην απεργία αποχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass