Οι μηχανικοί βράβευσαν αριστούχους

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ -ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2024 14:00

Τη σημαντική, επίμονη, αλλά και επίπονη σε κάποιες περιπτώσεις προσπάθεια των παιδιών μελών του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, για την κατάκτηση του αγαθού της γνώσης, μέσα από την αριστεία τους στο σχολείο ή την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε η διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στη χθεσινή εορταστική εκδήλωση-θεσμό, που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους εκπροσώπων φορέων και μαθητών/-τριών και φοιτητών/-τριών, στην Πινακοθήκη Λάρισας.


Στην καθιερωμένη εκδήλωση τιμητικούς επαίνους έλαβαν 89 συνολικά μαθητές και μαθήτριες.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Νίκος Παπαγεωργίου ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είναι για εμένα, αλλά και για όλους μας στο ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας ιδανικό «ποδαρικό» για τη νέα χρονιά αυτή η εκδήλωση. Έχουμε τη χαρά να τιμήσουμε και να επιβραβεύσουμε τα παιδιά μας, για τις διακρίσεις τους στον εκπαιδευτικό «στίβο».
Βραβεύουμε τα παιδιά που πέτυχαν το καλοκαίρι και εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν ένα νέο, συναρπαστικό ταξίδι, μέσα από τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Επιβραβεύουμε παράλληλα και τα παιδιά που μέσα από την αριστεία στις επιδόσεις τους στο σχολείο οικοδομούν βήμα-βήμα, με σταθερότητα και μεθοδικότητα και το δικό τους μέλλον. Η αριστεία είναι κλασική και καθολική έννοια, αφορά όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν αρέσκονται στο σήμερα και στο εύκολο, αλλά αναζητούν το ξεχωριστό, τις κορυφές του πνεύματος και του ήθους προκειμένου να αναπτύξουν τον εαυτό τους, τα ταλέντα τους, τον κόσμο που ζουν. Για να πετύχουμε τη διαρκή εξέλιξή μας και να αριστεύσουμε στη ζωή οφείλουμε να δουλεύουμε σκληρά, με επιμονή και συνέπεια. Να μην τα παρατάμε στις δυσκολίες, αλλά και να μη μένουμε στις επιτυχίες».
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass