Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 18 Νοε 2023 13:00

Αγρυπνία στο Ελευθεραί

Αγρυπνία θα τελεσθεί μεθαύριο Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στις 9 μ.μ. με 12.30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος, στο χωριό Ελευθεραί.

 

Βραβεύσεις παιδιών γεωπόνων
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ Α.Ε.Ι.

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας θα πραγματοποιήσει και φέτος εκδήλωση βράβευσης των παιδιών των Γεωπόνων, μελών του Συλλόγου, που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια της χώρας μας, αλλά και μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου, που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος. Στο πλαίσιο της οργάνωσής της ανακοινώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν στον Σύλλογο τα ακόλουθα δικαιολογητικά: α. ένα αντίγραφο βαθμολογίας για τους μαθητές και τις μαθήτριες, β. μια υπεύθυνη δήλωση για τους φοιτητές & τις φοιτήτριες με τα στοιχεία της σχολής. Σε κάθε περίπτωση, εάν στα δικαιολογητικά δεν αναγράφονται τα ονόματα των γονέων, θα πρέπει να κοινοποιούνται στον Σύλλογο. Οι γονείς θα πρέπει να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη βράβευση των παιδιών τους, στο e-mail του Συλλόγου geoponikoslarisa@gmail.com ως την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023.
Αιμοδοσία Γριζανιτών ΛάρισαςΟ Σύλλογος Γριζανιτών σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, από 9:00 π.μ. ως τις 12:00 το μεσημέρι. Η Οργανωτική Επιτροπή της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών του Συλλόγου, απευθύνει κάλεσμα στα μέλη, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του Συλλόγου. Η αιμοδοσία θα γίνει στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

 

Εκδρομή Εφέδρων Αξιωματικών

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον Όσιο Λουκά, στο Δίστομο και στην Αράχοβα. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 25 ευρώ. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην εκδρομή, δηλώνουν και πληρώνουν τη συμμετοχή τους στο γραφείο του Συνδέσμου, Κύπρου 80 (3ος όροφος). Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

 

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Τυρνάβου

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το ΚΑΠΗ Δήμου Τυρνάβου την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, με τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η αιμοδοσία θα γίνει στο φουαγιέ του Δημαρχείου Τυρνάβου και ώρα 9:00 π.μ.-12:45 μ.μ. και δεν θα επαναληφθεί άλλη ημέρα.

 

Εκλογές Συλλόγου Λάρισας Διαβήτη

Εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιήσει ο νεοσύστατος Σύλλογος Λάρισας Διαβήτη (ΣΥΛ.ΛΑ.ΔΙ.) αύριο Κυριακή 19 Νοεμβρίου τις ώρες 9 π.μ. με 3 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Λάρισας.Εκλογές

 

Συλλόγου ΙΑΣΩ o Σύλλογος

ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, τις ώρες 9 π.μ. με 5 μ.μ. στα γραφεία του, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 127.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass