Circus Entertainment Hub: Η νέα μυσταγωγική μουσικοθεατρική σκηνή της Λάρισας

GRAND OPENING ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ PUNK ROCK ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΣΤΡΑΦΙ»

Δημοσίευση: 17 Νοε 2023 11:39 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Νοε 2023 11:51

Καλωσορίσατε στο Circus Entertainment Hub, τη νέα μουσικοθεατρική σκηνή της Λάρισας, εδώ όπου οι νότες χορεύουν υπό το μυσταγωγικό φως των προβολέων, η μουσική συναντά το θέατρο και η σκηνή γίνεται ένας πολυδιάστατος μαγικός τόπος έκφρασης. Οι θύρες του μεγαλύτερου τσίρκου της πόλης ανοίγουν σήμερα για να υποδεχτούν όλους τους λάτρεις της μουσικής και του θεάματος!

Το Circus Entertainment Hub σηματοδοτεί έναν νέο χώρο στα πολιτιστικά δρώμενα της Λάρισας και ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του Λαρισαίου επιχειρηματία Βασίλη Λιάπη, ο οποίος μετά από 12 χρόνια στο τιμόνι του «Vintage», κάνει ένα ακόμη όνειρο πραγματικότητα δημιουργώντας όχι μόνο έναν κέντρο διασκέδασης αλλά μια πλατφόρμα όπου οι ιδέες γεννιούνται και εξελίσσονται. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και συνέδρια συνθέτουν τον δημιουργικό πυρήνα του Circus Εntertainment Hub, που ξεχωρίζει για τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα και την εξαιρετική αισθητική. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το επόμενο διάστημα θα παίξουν στο Circus Entertainment Hub, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, οι Onirama, ο Δημήτρης Μπάσης,  η Μόνικα, ο Διονύσης Τσακνής οι Κοινοί Θνητοί κ.α., καθώς και ονόματα από το εξωτερικό προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους Λαρισαίους μουσικόφιλους κάθε ηλικίας. Το Circus Entertainment Hub Βρίσκεται στην οδό Ερυθρού Σταυρού 4, εκεί όπου άλλοτε λειτουργούσε το νυχτερινό κέντρο «Καμίνι» και μπορεί να υποδεχθεί 500 περίπου άτομα σε τραπεζοκαθίσματα και επιπλέον 200 άτομα όρθια.

Grand opening λοιπόν με τους «Στράφι» την ανατρεπτική punk rock  μπάντα από τη Λάρισα, που δημιουργήθηκε το 2017 και αναδύθηκε σαν αναταραχή στα μουσικά θεμέλια. Μαζί τους οι Scram με alternative Rock Grunge ήχους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της γενιάς Λεωνίδας Μπαλάφας, έρχεται στο Circus το Σάββατο 18 Νοεμβρίου!  Μαζί με τους μουσικούς του, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας, έρχεται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Circus! Το concept είναι απλό: 9 τύποι μπαίνουν σε ένα βαν, αποβιβάζονται στην πόλη, πιάνουν «πόστο» μπροστά στο όρθιο κοινό και υπόσχονται να μας ιδρώσουν μες τον χειμώνα, φέρνοντας το καλοκαίρι στην καρδιά του Δεκεμβρίου. Ορμώμενος από τη κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του «Portofino» το οποίο αγκαλιάστηκε από κοινό και κριτικούς, αλλά και όλα τα αγαπημένα τραγούδια του από τις προηγούμενες του δουλειές, πάντα συνοδευόμενα από αναπάντεχες διασκευές άλλων δημιουργών, ο Κωστής Μαραβέγιας στήνει την γιορτή του, καλώντας μας να γίνουμε όλοι μέρος της κόντρα στην αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ

Οι Κοινοί Θνητοί παίζουν μουσική που δεν ανήκει σε ένα συγκεκριμένο είδος και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τα όργανα που χρησιμοποιούν και τους ρυθμούς στους οποίους βασίζονται. Είναι μια μίξη από rock, hip hop, και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Οι ίδιοι παίζουν, ηχογραφούνε και τραγουδούν όλο το υλικό τους. Η στιχουργική τους στο μεγαλύτερο μέρος της έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και δημιουργεί έναν κοινωνικό προβληματισμό.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass