ΝΕΑ Δ.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«Αυτοοργάνωση» στην «Ανθρώπινη Πόλη»

Δημοσίευση: 02 Νοε 2014 23:57 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:53

 

 

 

 

Νέα Διοικούσα Επιτροπή εκλέχθηκε σήμερα στην «Ανθρώπινη Πόλη», τη δημοτική παράταξη της οποίας ηγήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Εκτορας Νασιώκας, στις εκλογές του περασμένου Μαΐου. Περισσότεροι από 370 μέλη και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παράταξης για «αυτοργάνωση» και προσερχόμενοι χθες στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, με την ψήφο τους ανέδειξαν τη νέα Διοικούσα Επιτροπή της κίνησης για τα επόμενα χρόνια.

Με τον κ. Νασιώκα, μετά και τις  αρχαιρεσίες να δηλώνει πως «τώρα έχουμε υποχρέωση να οργανώσουμε την παράταξή μας σε κάθε γειτονιά, συνοικία και χωριό και παράλληλα να παντρέψουμε την άποψη των πολιτών και των φορέων για το κάθε ένα χωριστά μικρό και μεγάλο θέμα της πόλης με τα δικά μας όνειρα».

ΝΕΑ Δ.Ε.

Στις κάλπες προσήλθαν 371 Λαρισαίοι (βρέθηκαν 371 έγκυρα ψηφοδέλτια) και στη νέα ΔΕ εκλέγονται 14 τακτικά μέλη και 8 αναπληρωματικά. Τακτικά μέλη είναι τα εξής: Μάτος Βαγγέλης 166 (ψήφους). Βούλγαρης Σωτήρης 114. Γανοχωρίτου - Σακοράφα Γόνη 113. Σαμαρίνα Φραντζή 94. Σκούπρας Φώτης 93. Χατζηπούλιος Αχιλλέας 86. Κούτρας Κώστας 85. Αγορίτσα Φανή 79. Ρουμπακιάς Γιάννης 76. Παπακρίβος Μάκης 73. Γουργιώτης Δημήτρης 69. Γούλας Γιώργος 63. Σχίζας Χρήστος 60. Μαργωμένου Νότα 47 και Μουκάνης Γιώργος 47. Διευκρινίζεται πως για τους δυο ισοψηφίσαντες στη 14η θέση (Νότα Μαργωμένου και Γιώργος Μουκάνης) θα γίνει κλήρωση από την εφορευτική επιτροπή τις επόμενες μέρες.

Ως αναπληρωματικά μέλη εκλέγονται οι εξής: Τσικρίκας Φίλιππος 43 (ψήφους). Αγγελέτου Χαρά 42. Τριανταφύλλου Σάκης 36. Φρύδας Γιάννης 33. Τράντος Παναγιώτης 31. Καριπίδη Μαρία 16 και Παπαδημητρίου Θάνος 14. Διευκρινίζεται πως στη νέα ΔΕ εκτός των 14 εκλεγέντων από τις χθεσινές αρχαιρεσίες, συμμετέχουν οι 3 δημοτικοί σύμβουλοι και οι 4 διαμερισματικοί σύμβουλοι της παράταξης.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΑΣΙΩΚΑ

Με αφορμή τις εκλογές ο κ. Νασιώκας σε δήλωσή του σημειώνει πως «η εκπληκτικά και απρόβλεπτα μεγάλη συμμετοχή των μελών και των φίλων της ανεξάρτητης δημοτικής μας παράταξης, που προσήλθαν σήμερα αυθόρμητα για να δώσουν με την ψήφο τους δύναμη στην «Ανθρώπινη Πόλη» μας γεμίζει όλους με επιπλέον ευθύνη αλλά και δύναμη και αισιοδοξία. Οι συμπολίτες μας, γυναίκες και άνδρες, που σε μέρες απαξίωσης κάθε συμμετοχής στα κοινά προσήλθαν μαζικά και αποφάσισαν ποιοι θέλουν να οδηγήσουν την παράταξή τους στο μέλλον, έδειξαν τον τρόπο που οι πολίτες θέλουν να λειτουργούν οι παρατάξεις. Έδειξαν με τη συμμετοχή τους το νέο απέναντι στο παλιό, που ευθύνεται για τα σημερινά αδιέξοδα στο Δήμο μας και στη χώρα γενικότερα.

Τολμήσαμε το καινούργιο και δικαιωθήκαμε. Τώρα έχουμε υποχρέωση να οργανώσουμε την παράταξή μας σε κάθε γειτονιά, συνοικία και χωριό και παράλληλα να παντρέψουμε την άποψη των πολιτών και των φορέων για το καθένα χωριστά μικρό και μεγάλο θέμα της πόλης με τα δικά μας όνειρα, την επιστημονική γνώση και την πρωτοποριακή άποψη. Με συνεννόηση και συνεργασία με όλους θα είμαστε μπροστά στην προσπάθεια να ανοίξουν όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης και του Δήμου για να οραματίσουμε και να δρομολογήσουμε τις προϋποθέσεις για τη Λάρισα των ονείρων μας.

Αφού ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους πολίτες, όσοι προσήλθαν στη σημερινή διαδικασία αλλά και όσοι δεν κατάφεραν για πολλούς λόγους να το πράξουν, θέλω να συγχαρώ τα δεκατέσσερα τακτικά και τα οκτώ αναπληρωματικά μέλη που σήμερα εκλέχτηκαν στο ανώτατο όργανο της «Ανθρώπινης Πόλης» και τους εύχομαι καλή δύναμη στην προσπάθειά τους να υπηρετήσουν τους Λαρισαίους που τους επέλεξαν» καταλήγει ο κ. Νασιώκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass