«Υγειονομική βόμβα το Αμαξοστάσιο του Δήμου»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2023 14:20

«Λύματα γεμίζουν οι χώροι του Αμαξοστασίου του Δήμου Λαρισαίων, μέχρι και σήμερα, μετά τις πλημμύρες, από τη μη λειτουργία του Βιολογικού, που επιστρέφουν στον χώρο του… Ο χώρος είναι μια υγειονομική βόμβα» καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λαρισαίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρει ότι παρά τις παρεμβάσεις του στον αντιδήμαρχο κ. Καφφέ και στον δήμαρχο κ. Καλογιάννη δεν βρήκε ανταπόκριση.
Μετά από συνεδρίαση που είχε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Το Δημοτικό Αμαξοστάσιο του Δήμου Λαρισαίων επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες με πάνω από ένα μέτρο νερό και τόνους λάσπης (συμπεριλαμβανομένων ψόφιων τρωκτικών, σκύλων μέχρι ψαριών κ.λπ.).
Οι εργαζόμενοι παλεύουν να καθαρίσουν, αλλά και να θέσουν σε πλήρη λειτουργία το Αμαξοστάσιο, γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση να συντηρηθούν και να επισκευάζουν όλα τα οχήματα του Δήμου Λαρισαίων.
Η επιβάρυνση της υγείας των εργαζομένων αυξάνεται και με τη μη λειτουργία του Βιολογικού, που έχει καταστραφεί και τα λύματα επιστρέφουν πίσω στον χώρο των συνεργείων και στον υπαίθριο χώρο του αμαξοστασίου.
Εδώ έρχεται να προστεθεί η επιβάρυνση του χώρου από την επαναφορά 150 και πλέον εργαζομένων της καθαριότητας στον χώρο εφόσον έχουν τελειώσει την εργασία τους. Οι αδικαιολόγητες αυτές ενέργειες δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα, αντίθετα το μεγιστοποιούν.
Επίσης επιβαρύνεται με την εναπόθεση λάσπης και οργανικών απορριμμάτων από σάρωθρα και τις λαϊκές. Τρίτον η εγκατάσταση έχει επιβαρυνθεί (τοίχοι, γραφεία, μηχανήματα) από τη λάσπη και το νερό και η μυρωδιά τους επιβαρύνει την ανάσα και δυσχεραίνει την εργασία.
Η παρέμβαση του Συλλόγου στον αντιδήμαρχο κύριο Καφφέ και στον δήμαρχο κύριο Καλογιάννη δεν βρήκε ανταπόκριση για αυτό καταγγέλλουμε την αδιαφορία που αφορά την υγεία 200 και πλέον εργαζομένων. Ζητάμε την άμεση λύση του προβλήματος έως ότου επανέλθει στη φυσιολογική κατάσταση ο χώρος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass