Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Νοε 2023 14:00

Ημερίδα για τη συναισθηματική ενδυνάμωση των εφήβων

Ημερίδα για γονείς και κηδεμόνες, με θέμα: «Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και συναισθηματική ενδυνάμωση των εφήβων», με εισηγητή τον κ. Ευστράτιο Παπάνη και τη συνεργάτιδά του κ. Κυριακή Μερτζάνη, ψυχοθεραπεύτρια, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και ώρα 5.00-8.00 μ.μ., στο κτίριο του 1ου Πειραματικού Λυκείου Λάρισας. Πληροφορίες: 1ο Πειραματικό Λύκειο Λάρισας, Ανθίμου Γαζή & Ηπείρου, τηλ. 2410-620.721, email: mail@1lyk-laris.lar.sch.gr.

Εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ στον Καράλακα

Το Παράρτημα Λάρισας ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και η Τ.Ε. Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ πραγματοποιούν εκδήλωση στη θέση Καράλακας (δρόμος Ροδιάς-Καρυάς) για να τιμήσουν τη μάχη που έδωσε ο ΕΛΑΣ στην περιοχή ενάντια στα γερμανικά ναζιστικά στρατεύματα. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 5 Νοέμβρη και ώρα 10.30 π.μ. και περιλαμβάνει ομιλία από το πρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, Θανάση Σερδένη και κατάθεση στεφανιών. (Η μετάβαση θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα).

Συνέλευση του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων

Ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Ν.Λάρισας «Κατσαντώνης» θα πραγματοποιήσει για δεύτερη φορά μετά από μη απαρτία την ετήσια Γενική Συνέλευσή του το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ. στην αίθουσα διεξαγωγής μαθημάτων χορού (Σκοπάδων και Προφήτη Ηλία, Νεράιδα). Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: Απολογισμός 2022-2023. Δράσεις Συλλόγου 2023-2024. Σημειώνεται πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα, τακτικά μέλη του Συνδέσμου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945-366.848).

Σήμερα η αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλκαζάρ

Σήμερα Τετάρτη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλκαζάρ πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του (Βίτσι 1) στο ΚΑΠΗ. Την αιμοληψία θα διενεργεί κινητό συνεργείο του ΓΝΛ από 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-164.675 Αχ. Μεταξιώτης.

Κλίμα συνεργασίας στην πρώτη συνάντηση

ΜΕΤΑΞΥ Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ-ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ

Πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε για τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτσή.
Η πρώτη επαφή προκειμένου να ενημερωθεί για τον Δήμο Τυρνάβου έγινε στο γραφείο του Δημαρχείου σε καλό κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας. Ο κ. Ιωάννης Κόκουρας ενημέρωσε τον νέο δήμαρχο για τα οικονομικά του Δήμου Τυρνάβου, καθώς και για τα έργα που είναι σε εξέλιξη και σημείωσε πως θα φροντίσει να τον ενημερώσει πλήρως για κάθε θέμα που αφορά τον τόπο.
Από τη μεριά του, ο κ. Τσικριτσής σημείωσε πως θα επισκεφτεί, σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους που θα ορίσει στη συνέχεια, τις υπηρεσίες του Δήμου Τυρνάβου ώστε να υπάρχει μια ομαλή μετάβαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass