ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ:

Να κάνουμε τη Λάρισα πιο εύρωστη και δυνατή

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝ. ΜΑΜΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2023 9:02

Στόχος μου είναι να κάνουμε τη Λάρισα πιο εύρωστη και δυνατή,

αναφέρει για την υποψηφιότητά του -με τον συνδυασμό Θαν. Μαμάκου- ο Λαρισαίος οικονομολόγος Δημήτρης Μπουρντένας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: Γεννήθηκα το 1977 στη Λάρισα όπου και μεγάλωσα, γιος του αείμνηστου Παναγιώτη Μπουρντένα Ιατρού και της Αικατερίνης Κομοπούλου, σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Sunderland, Αγγλία, απέκτησα Μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Stirling, Σκωτία, καθώς και ένα δεύτερο στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το ΕΑΠ, και μιλάω άριστα την Αγγλική γλώσσα.
Επαγγελματικά απασχολήθηκα ως οικονομολόγος-σύμβουλος Επιχειρήσεων για επιδοτούμενα προγράμματα για επιχειρήσεις, υποβολή προτάσεων, μελέτες και επιχειρηματικά σχέδια, και διατέλεσα επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας σε ερευνητικά επιδοτούμενα προγράμματα με αντικείμενο την οικονομική διαχείριση και εκτέλεση έργων, αλλά και για θέματα ανάδειξης καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Από το 2009 έως και σήμερα εργάζομαι ως διοικητικός υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας.
Έχω πλήθος παρουσιάσεων-δημοσιεύσεων, μεταξύ αυτών και μια διεθνή στο επιστημονικό περιοδικό International journal of Health Management, καθώς είμαι ένα άτομο με πολλές υψηλού επίπεδου οργανωτικές και διοικητικές δεξιότητες και ικανότητες, δεν φοβάμαι τη δουλειά και παραδίδω πάντα το αποτέλεσμα που πρέπει κάτω από σκληρά και στενά χρονοδιαγράμματα για την επίτευξη των στόχων κάθε φορά και σύμφωνα με την ιεράρχηση των αναγκών και των απαιτήσεων, την άψογη συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη μιας ομάδας με απώτερο σκοπό την επιτυχή και αποτελεσματική εκτέλεση κα ολοκλήρωση εκάστοτε έργου. Είμαι άτομο με έμφυτη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, ρομαντικός, ευαίσθητος άνθρωπος, εθελοντής αιμοδότης από το 1993, προάγω τον εθελοντισμό και ενδιαφέρομαι για τον άνθρωπο, τα κοινά, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη της περιφέρειάς μας.
Κατεβαίνω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος -με τη στήριξη των συμπολιτών μου στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής μου και έχοντας συγκεντρώσει εμπειρίες από λάθη και επιτυχίες, χωρίς ποτέ να εφησυχάζω- γιατί πιστεύω πως πρέπει να συμμετέχουμε στα όργανα λήψης των αποφάσεων και να συνδιαμορφώνουμε την πορεία της πόλης και των συμπολιτών μας προς το καλύτερο, με μια γλώσσα διαφορετική από ό,τι μας έχουν συνηθίσει οι εκπρόσωποί μας μέχρι τώρα. Επιδιώκω δηλαδή οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι να μιλάμε ξεκάθαρα τη γλώσσα της αλήθειας και να μη διστάζουμε να προτείνουμε τη διόρθωση των λαθεμένων πρακτικών και πολιτικών που έχουν εφαρμοστεί, προς όφελος συνανθρώπων μας.
Θέλω να είμαι η φωνή ειδικά των νέων ανθρώπων που πιστεύουμε και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο με ρεαλιστικές, τεκμηριωμένες και συνάμα οραματικές προτάσεις για λύσεις και αποτελεσματικό σχεδιασμό, οργάνωση και διοίκηση.
Το κάλεσμα των καιρών και απαίτηση της κοινωνίας σήμερα, είτε μιλάμε για ΟΤΑ είτε για κυβερνητικές δομές, είναι η ορθή και αποτελεσματική οργάνωση και διοίκησή τους, με ορθολογική και χρηστή διαχείριση τόσο του διαθέσιμου οικονομικού όσο και του ανθρώπινου κεφαλαίου. Ζητάμε δηλαδή διαχειριστές με σύγχρονες και ουσιαστικές οργανωτικές δεξιότητες και προσόντα, με επιστημονική κατάρτιση και ένα ευρύτερο γνωστικό πλαίσιο γενικής φύσης, ώστε γνωρίζοντας πως υλοποιούνται κάποια πράγματα να τα εφαρμόσουν, αλλά και να έχουν την οξύτητα της αντίληψης να επιλέξουν και να εφαρμόσουν την κατάλληλη πρόταση-λύση για ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες και την κάλυψη των αναγκών τους.
Με τη στήριξη των συμπολιτών μου, θα αγωνιστώ για να κερδίζει πάντα ο πολίτης από όλες τις περιοχές του Δήμου μας, με τον διάλογο και με τις καθημερινές ζυμώσεις για το μέλλον μιας βιώσιμης ανάπτυξης της πόλης μας που είναι επιτακτικός, συνεχής και πάντα σε εξέλιξη. Θα προσπαθήσω να συμβάλω στην ουσιαστική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των δύσκολων σημερινών προκλήσεων, αλλά και στη δημιουργία νέων ευκαιριών για την πόλη μας.
Η νέα Δημοτική Αρχή με δήμαρχο τον Αθ. Μαμάκο και νέους ανθρώπους δίπλα του, έχει όλα τα εχέγγυα να συμβάλει και να διαμορφώσει το αναγκαίο αναπτυξιακό άλμα προς τα εμπρός, αφού διαθέτει υψηλά αποθέματα σε ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιοποιώντας το υπάρχων ανθρώπινο κεφάλαιο του οργανισμού, τα διαθέσιμα οικονομικά κεφάλαια, αλλά και τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία, για να διαμορφώσει μια σύγχρονη και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση.
Να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών, να διαμορφώσει προς το καλύτερο τις υφιστάμενες συνθήκες διαβίωσής τους, ενισχύοντας τις δυνατότητες του οργανισμού για περαιτέρω ανάπτυξη σε υπηρεσίες και δομές για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και την ευημερία τους, αλλά και ενισχύοντας τις τεράστιες δυνατότητες του κόσμου της Λάρισας που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και επιχειρηματικά σε αυτήν, κάνοντας την οικονομία της πόλης μας πιο δυνατή και εύρωστη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass