Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2023 13:30

Αιμοδοσία στην πλατεία Ταχυδρομείου

Παρατείνεται μέχρι σήμερα Τετάρτη η Υπαίθρια Αιμοδοσία που διεξάγει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με τη συνδρομή των καφετεριούχων του κέντρου στην πλατεία Ταχυδρομείου 9.00-1.30 το πρωί για να ενισχύσει τα αιμοδοτικά αποθέματά του.


Εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία σε συνεργασία με το ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «Άκατα Μάκατα» και με τη στήριξή της σε συνεργασία με το Europe Direct της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνουν ημέρα δράσης για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών» με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έργο ERASMUS+ PLAY & LEARN. Στο πλαίσιο αυτό, καλούν τα παιδιά της πόλης στον πεζόδρομο μπροστά από το Γαλλικό Ινστιτούτο το ερχόμενο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί σε μια δράση προώθησης των ευρωπαϊκών γλωσσών με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρωπαϊκής Πολυγλωσσίας.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 χρονών.


Αγρυπνία στον Αγιο Αχίλλιο

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 9.15 το βράδυ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για τη Μετάσταση του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
Η Αγρυπνία θα περιλαμβάνει την Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.
Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου το πρωί ΔΕΝ θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αχίλλιο.

 

Αγροτική σύσκεψη για τη θεομηνία

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Η ΕΟΑΣΝΛ και ο Αγροτικός Σύλλογος πρώην Δήμου Πλατυκάμπου καλούν τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 το βράδυ στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «οι καταστροφικές πλημμύρες, η ανυπολόγιστη ζημιά που έχουν υποστεί αγρότες και κτηνοτρόφοι καθιστούν αναγκαίο όλοι μαζί να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς που θα μας επιτρέψουν να ορθοποδήσουμε και να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα. Να παρθούν μέτρα για την επόμενη ημέρα, καθώς υπάρχουν τεράστιες ζημιές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, στον γεωργικό και κτηνοτροφικό εξοπλισμό, καθώς και σε σπίτια σε κάποια χωριά. Να απαιτήσουμε να γίνουν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης αναγκαία για το σήμερα και το αύριο της επιβίωσής μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! Στη σύσκεψη θα συζητηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο και οι επόμενες κινήσεις μας στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης και ικανοποίησης των αιτημάτων μας. Να μη λείψει κανείς – είναι ώρα ευθύνης και αγώνας επιβίωσης!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass