ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ:

Να δυναμώσουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Δήλωσε χθες κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2023 14:15

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων παρουσίασε χθες το πρωί, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στα Φάρσαλα, τους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Φαρσάλων.


Στην εκδήλωση μίλησε αρχικά ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Γιώργος Λαμπρούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες πλημμύρες και στην καταστροφή που βίωσε ο λαός τις τελευταίες ημέρες, σημειώνοντας ότι στις επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές, ο κόσμος έλεγε ότι: «Μας άφησαν μόνους, μας άφησαν στο έλεος, δεν υπήρχαν έργα, δεν έγινε τίποτα, πέρα από κάποιες διανοίξεις που έγιναν, αλλά όχι για ένα τέτοιου τύπου φαινόμενο». «Εμείς στη Βουλή, αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμων στα συμβούλια με τη Λαϊκή Συσπείρωση ζητούσαμε έργα αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά, αντιπυρικής προστασία κ.ά. Τι είδαμε το τελευταίο τρίμηνο; Να καίγεται η Ελλάδα και να πλημμυρίζει» ανέφερε ο κ. Λαμπρούλης.
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Απόστολος Αναγνώστου αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Ουσιαστικά σήμερα (σ.σ. χθες) γίνεται το ξεκίνημα μιας νέας μάχης, ενός νέου καλέσματος αγώνα «για τις ανάγκες των πολλών» όπως λέει και το σύνθημά μας, με εφόδιο το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα των βουλευτικών εκλογών για τον εργαζόμενο λαό και τα παιδιά του, την ενίσχυση του ΚΚΕ, που έδωσε ελπιδοφόρα μηνύματα για όλη την Ελλάδα όπως και εδώ.
Στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στις 8 του Οκτώβρη, μπορεί να γίνει ένα ακόμα βήμα απέναντι στον αρνητικό συσχετισμό της πολιτικής των κομμάτων που στηρίζουν «τα κέρδη των λίγων». Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, οι νέες και οι νέοι που ζουν στον Δήμο Φαρσάλων έχουμε επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά μας:
«Να δυναμώσουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Για να εκλεγούν περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι, που θα αποτελέσουν στήριγμα στον αγώνα του λαού για τα δικαιώματά του, κόντρα στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο και την εκάστοτε αντιλαϊκή κυβέρνηση, που θα ασκούν πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση ακόμα και εκεί που οι δήμοι είναι στα χέρια αγωνιστών, όπως στην Πάτρα.
Ο κ. Αναγνώστου απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης και κοινής δράσης, σε όλους που είναι μαζί στους δρόμους της διεκδίκησης, που παλεύουν για να βελτιώνεται η καθημερινότητα, που ψάχνουν στήριξη για μικρές ανάσες και αγώνας και σκοντάφτει στην πολιτική αναλγησία του κράτους και της τοπικής διοίκησης του Δήμου, σε όλους που αντιστέκονται, που πάνε κόντρα στις πιέσεις για τον τόπο και αναζητούν διέξοδο και προοπτική γι’ αυτόν και τις οικογένειές τους. Ο ίδιος επισήμανε στο τι ανέδειξε και αντιπάλεψε όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι στην τωρινή Δημοτική Αρχή, επί θεμάτων όπως η ΔΕΥΑΦ, η στελέχωση των δομών του Δήμου με μόνιμο τεχνικό προσωπικό και μηχανήματα, η ανάδειξη των αναγκών των χωριών, το αποχετευτικό, οι υποδομές, η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας, οι κινητοποιήσεις ενάντια στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων, η ενίσχυση της παιδείας κ.α. βασικών θεμάτων που βασανίζουν τον τόπο και έδωσε το μήνυμα για τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη.
Την εκδήλωση άνοιξε η Κατερίνα Κατσακιώρη, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση κ.κ. Ιωάννου Μαρία, Κοντοπούλου Λαμπρινή, Παπαστεργίου Δήμητρα και πλήθος υποψηφίων και κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass