«Απαιτείται νέος σχεδιασμός για τη θωράκιση της πόλης»

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2023 14:20

Στο Κουλούρι της Δημοτικής Ενότητας Γιάννουλης, αλλά και στη συνοικία της Νέας Σμύρνης βρέθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, κοντά στους ανθρώπους δύο περιοχών στη Λάρισα που θάφτηκαν κάτω από τα νερά και τις λάσπες.


«Οι περιοχές της Γιάννουλης και της Φαλάνης, καθώς και οι οικισμοί τους, δοκιμάστηκαν και εξακολουθούν να δοκιμάζονται πολύ σκληρά. Οι εικόνες που αντικρίσαμε στον οικισμό του Κουλουρίου είναι αποκαρδιωτικές. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η περιοχή δέχθηκε και τα νερά του Πηνειού με όλα τα ανεπεξέργαστα αστικά λύματα από τη Λάρισα, αντιλαμβάνεται το μέγεθος της καταστροφής και του κινδύνου για τους συμπολίτες μας. Αποκαρδιωτική η εικόνα και στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, με τους ανθρώπους να παλεύουν με τα νερά και τις λάσπες για να σώσουν ό,τι μπορούν από τα σπίτια και τις περιουσίες τους», σημειώνει ο κ. Μαμάκος.
«Οι ευθύνες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής είναι τεράστιες και εγκληματικές. Δεν υπήρξε κανένα σχέδιο, κανένας απολύτως συντονισμός, καμία ενέργεια και καμία μέριμνα από τον κ. Καλογιάννη για την υγεία αυτών των ανθρώπων. Στη Γιάννουλη, στις Εργατικές Κατοικίες, στη Φαλάνη, στη Νέα Σμύρνη, στον Άγιο Θωμά, στο ΑΤΑ, στο Κάστρο, στο Κουτσόχερο, σε όλα τα χωριά και τους οικισμούς του Δήμου Λαρισαίων, οι πολίτες αντιμετωπίστηκαν σαν να είναι δεύτερης κατηγορίας.
Μόνο μέλημα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του κ. Καλογιάννη είναι να γυρίζουν, όλες αυτές τις ημέρες, βιντεάκια και σποτάκια και να «επαίρονται» για την ανεπάρκεια και την παντελή απουσία αντιπλημμυρικών έργων που θα έπρεπε να έχουν γίνει και στη Λάρισα - και δεν δρομολογήθηκαν ποτέ.
Από την πρώτη στιγμή, τα μέλη του συνδυασμού μας κι εγώ προσωπικά, επισκεπτόμαστε διαρκώς τις πληγείσες περιοχές και συναντάμε παντού την ίδια απαξίωση και εγκατάλειψη από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τον προεκλογικό μας αγώνα επισημάναμε την ανάγκη μιας νέας στρατηγικής αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής κρίσης, για τη θωράκιση της πόλης και των οικισμών μας.
Δεν θα αφήσουμε τον κ. Καλογιάννη να παίζει με τη ζωή και την υγεία των συμπολιτών μας», καταλήγει ο κ. Μαμάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass