Αντάμωμα Αιγανιωτών

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα «Αναγέννηση Ολύμπου» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2023 13:25

Στο γήπεδο της Αιγάνης πραγματοποιήθηκε προχθές το 9ο Αντάμωμα Αιγανιωτών, με τον χώρο να κατακλύζεται τόσο από τους κατοίκους της Αιγάνης όσο και από επισκέπτες και κατοίκους της παραλίας.


Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα «Αναγέννηση Ολύμπου» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών, Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δ.Σ., Δημήτρη Μαϊμάρη, τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π., Γιώργο Νικολάου, τον δημοτικό σύμβουλο, Αθανάσιο Καραναστάση, τους υποψηφίους Γεωργία Μάγκα, Ζωή Σαραντοπούλου, Γεωργία Τρικαλιώτη, Κώστα Δήμου, Χρήστο Ευσταθίου, Μιχάλη Λίταινα, Κώστα Μαϊνάρα, Νίκο Παπαδημητρίου, Μιχάλη Ρούπα και φίλους.
Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος υποδομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Γιάννης Γκουτζαμάνης, τους οποίους οι διοργανωτές τίμησαν με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους. Επίσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του Κάτω Ολύμπου.
Στην εκδήλωση καλεσμένο ήταν χορευτικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Νομού Μαγνησίας, το οποίο χόρεψε ποντιακούς χορούς, ενώ η λαϊκή ορχήστρα του Μανώλη Τζάμπαρη ενθουσίασε και ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια της. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος κ. Μανώλης ευχαρίστησε τους δύο προέδρους για την τιμητική πρόσκληση και τους συνεχάρη για την άριστη οργάνωση του 9ου Ανταμώματος.
Ευχήθηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα πάντα επιτυχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για τη διατήρηση και ανάδειξη των ηθών και εθίμων της περιοχής, αλλά και τις όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώνει όλον τον χρόνο, ιδιαίτερα το καλοκαίρι στο Θέατρο Αιγάνης.
«Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων ως Δημοτική Αρχή και με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου μας ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε, πάντα δίπλα σας», τόνισε ο κ. Μανώλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass