Υποψήφιοι με τη «Συμπαράταξη» Χρ. Ηλιάδη και Κ. Λαρίσης

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2023 15:00

Δύο νέους υποψήφιους για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοινώνει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων». Πρόκειται για τη φιλόλογο κ. Χριστίνα Ηλιάδη, η οποία σηματοδοτεί και τη στήριξη του κόμματος Βολτ Ελλάδας στη «Συμπαράταξη» και στο νυν δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, ενόψει των εκλογών και του κ. Κώστα Λαρίση, νοσηλευτή, αντιπροέδρου του ΝΤ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ.


Αναλυτικά, το Βολτ Ελλάδος δηλώνει τη στήριξή του στον σημερινό δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές συμπορεύεται με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» προτείνοντας και υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα του μέλους του Χριστίνας Ηλιάδη στο πλαίσιο τόσο των κοινών αρχών και αξιών, όσο και του προοδευτικού, πραγματιστικού και πανευρωπαϊκού χαρακτήρα του.
Η κ. Ηλιάδη γεννήθηκε το 1964 στη Λάρισα, όπου και κατοικεί μόνιμα. Εργάζεται ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και είναι κάτοχος πτυχίων Φιλολογίας ΑΠΘ, Νομικής ΔΠΘ, Μουσικής ΔΩΛ και M.Sc. στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων ΕΑΠ. Είναι διευθύντρια του 4ου Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας, ενώ έχει διατελέσει και Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.
Ο κ. Κώστας Λαρίσης είναι  νοσηλευτής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και για 12 χρόνια εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λάρισας. Εχει αναπτύξει  έντονη συνδικαλιστική παρουσία στον Σύλλογο Εργαζομένων του Ιδρύματος και στο Νομαρχιακό Τμήμα της  ΑΔΕΔΥ, είναι γενικός σύμβουλος στην ΠΟΕΔΗΝ,  ενώ είναι μέλος και της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass