Η Λάρισα σε… Αυγουστιάτικους ρυθμούς

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΓΡΑΦΕΙΑ- ΚΛΕΙΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2023 13:10

Η Λάρισα μπαίνει σε… Αυγουστιάτικους ρυθμούς και όλα αρχίζουν να λειτουργούν πιο χαλαρά στην πόλη. Παρά τα έντονα οικονομικά προβλήματα που παρατηρούνται στην κοινωνία, οι εργαζόμενοι προσπαθούν έστω και λίγες ημέρες να εκδράμουν κάπου με στόχο να γεμίσουν τις μπαταρίες ενόψει του δύσκολου Σεπτέμβρη που είναι γεμάτος υποχρεώσεις.

Αυτό αποτυπώνεται έντονα σε πολλούς εργασιακούς χώρους. Γραφεία επιχειρήσεων, καταστήματα, αλλά ακόμα και σύλλογοι και φορείς ανακοινώνουν επίσημα ή ακόμα και μέσω κοινωνικής δικτύωσης πως θα κλείσουν για μια ή δύο εβδομάδες μέσα στον μήνα ζητώντας την κατανόηση όλων.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστός την εβδομάδα 7 έως 14 Αυγούστου 2023 λόγω εργασιών εγκατάστασης του νέου προγράμματος και αναβάθμισης των πληροφοριακών του συστημάτων. Η επείγουσα εξυπηρέτηση για ορισμένες περιπτώσεις θα γίνεται με email στη διεύθυνση  info@isli.gr  ή στο κινητό τηλέφωνο 6942-463.363 της κ. Πέλλας Αθανασίου.
Κατά την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου, τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 14/8 έως και την Παρασκευή 25/8.    Το Γραφείο Γάμων θα λειτουργεί κανονικά από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νικαίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον προϊστάμενο του Γραφείου, π. Αριστείδη Οικονόμου (6973-974.726), για τυχόν εκδόσεις αδειών Γάμου και Πιστοποιητικών Αγαμίας, που επείγουν και δε δύναται να εκδοθούν άλλη ημέρα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας είχε ανακοινώσει εδώ και αρκετές ημέρες την πρότασή του προς τα μέλη του που επιθυμούν να κλείσουν τα Σάββατα κατά την θερινή περίοδο του 2023. Όσοι το επιθυμούσαν ξεκίνησαν από το Σάββατο 1 Ιουλίου έως και θα μπορούν να το κάνουν αυτό ως και το Σάββατο 19 Αυγούστου με την εφαρμογή της πρότασης βέβαια να είναι προαιρετική.

Ο ΚΑΙΡΟΣ
Βέβαια σε όλη αυτήν την κατάσταση σημαντικό ρόλο παίζει και ο καιρός, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες λειτουργούν αποτρεπτικά στην έντονη επαγγελματική δραστηριότητα. Σύμφωνα με την πρόβλεψη των επόμενων ημερών σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος στη χώρας μας έως το Σάββατο 05/08. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το νέο κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου και αύριο Σάββατο 5 Αυγούστου, οπότε κατά τόπους η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40oC.
Από το απόγευμα του Σαββάτου 05/08 ατμοσφαιρική διαταραχή που μεταφέρει ψυχρότερες αέριες μάζες θα επηρεάσει τον καιρό των βορειοδυτικών και στη συνέχεια των βορείων ηπειρωτικών με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν σταδιακά, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή από την Κυριακή 06/08.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass