Καλές βαθμολογίες στην Αγιά

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Η ΗΛΙΑΔΗ ΗΛΙΑΝΑ ΜΕ 19.680 ΜΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2023 12:05

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Τέλος και στην αγωνία των μαθητών των Λυκείων της Αγιάς, του Γενικού – Ενιαίου και του Επαγγελματικού, μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, των βαθμών τους στα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.


Αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν υψηλές βαθμολογίες και όλα δείχνουν ότι θα πετύχουν τους στόχους που είχαν θέσει εξαρχής. Για άλλους πάλι οι βαθμοί ήταν τέτοιοι που η αγωνία τους για το αν και πού θα εισαχθούν σε κάποια Σχολή θα συνεχιστεί ως τα τέλη Ιουλίου, όταν θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.
Από το ΓΕΛ άριστα τα κατάφερε η Ηλιάδη Ηλιάνα στο Πεδίο Επιστημών Υγείας, η οποία συγκέντρωσε 19.680 μόρια, βαθμολογία που την συγκαταλέγει σίγουρα μεταξύ των καλυτέρων σε όλη τη χώρα. Οι βαθμοί της ήταν 20 στη Χημεία, 19,8 στη Βιολογία, 19,6 στη Φυσική και 19,1 στη Νεοελληνική Γλώσσα. Ακολούθησε ο Ιωάννης Ρουκάς με 18.880 μόρια επίσης στο Πεδίο Επιστημών Υγείας με 19,8 στη Χημεία, 19,1 στη Φυσική, 18,6 στη Βιολογία και 17,1 στη Νεοελληνική Γλώσσα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ως εξαιρετικές και τις βαθμολογίες της Σόνιας Σαπουνά με 18.335 μόρια στο Πεδίο Θετικών Επιστημών, του Ευάγγελου Παρλάντζα με 18.160 μόρια στο 4ο Πεδίο Οικονομίας/Πληροφορικής, της Ελεάννας Γιαννακούλη που πέρυσι είχε 17.805 μόρια και στη νέα προσπάθειά της φέτος πέτυχε 17.885 μόρια στο Πεδίο Επιστημών Υγείας, του Δημήτρη Θέου με 17.880 μόρια στο 4ο Πεδίο Οικονομίας/Πληροφορικής και του Στέλιου Χονδροδήμου με 17.760 μόρια επίσης στο 4ο Πεδίο Οικονομίας/Πληροφορικής.
Ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου, Νίκος Ντάβας, δήλωσε στην «Ε» απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα. «Έχουμε πολύ καλούς βαθμούς από πολλά παιδιά του σχολείου μας» είπε και συνέχισε «Γενικότερα στους περισσότερους είδαμε καλές βαθμολογίες και πιστεύουμε ότι οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα περάσουν εν τέλει σε Σχολές της αρεσκείας τους. Εμείς, σαν καθηγητές τους, τους ευχόμαστε να δίνουν με τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε μάχη στη ζωή τους και να εισπράττουν την εμπειρία αυτού του αγώνα. Ευχόμαστε σε όλους να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει. Ακόμη κι αυτό να μην συμβεί, τους υπενθυμίζουμε ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ, συνεχίζεται και είναι γεμάτη ευκαιρίες».
Από την πλευρά του Δήμου Αγιάς, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Ισότητας και Νεολαίας, Νίκος Τσιαγκάλης, δήλωσε:
«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η σκέψη όλων μας αυτές τις ημέρες είναι στραμμένη στους απόφοιτους των Λυκείων μας που είμαι βέβαιος ότι δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εισαχθούν στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας. Στην Αγιά ανέκαθεν είχαμε επιτυχίες σε αυτές τις εξετάσεις. Βλέπω με χαρά και ικανοποίηση ότι η προσπάθεια των παιδιών όλη τη χρονιά, κι όχι μόνον αυτή, απέδωσε καρπούς. Ωστόσο, η συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελεί την πρώτη σημαντική μάχη στον στίβο της ζωής, αλλά όχι την τελευταία. Εύχομαι με την ανακοίνωση των βάσεων, ο καθένας να εισαχθεί στη Σχολή που επιθυμεί». Απευθυνόμενος δε στους διαγωνιζόμενους στις Πανελλαδικές μαθητές, είπε «Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και αισιοδοξία. Και ποτέ να μην ξεχνάτε την «Ιθάκη». Γιατί «η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξίδι. Χωρίς αυτήν δεν θα ‘βγαινες στον δρόμο». Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα σε όλους σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass