Φεστιβάλ για ενίσχυση της «Εξόδου»

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2023 14:45

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το 4ο πανελλήνιο μουσικοχορευτικό φιλανθρωπικό φεστιβάλ για το ΚΕΘΕΑ «Εξοδος» από το Πολιτιστικό Κέντρο ΔΕΗ Λάρισας.


Στο πλαίσιό του εμφανίστηκε το τμήμα παραδοσιακού τραγουδιού του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΕΗ, που ερμήνευσε ένα πλούσιο ρεπερτόριο με παραδοσιακά τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.
Αρωγοί στην προσπάθεια ήταν το Εφηβικό Χορευτικό Τμήμα του ΜΕΣ Αβέρωφ «Ο Θετταλός», η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Προσφύγων Μικρασιατών Ν. Κρήνης «Η Αγία Παρασκευή».
Υπεύθυνος της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής Γεώργιος Τερζούδης.
Τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ «Εξοδος» Λάρισας.
Το Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Ε.Η. Λάρισας ιδρύθηκε το 1989 και απαρτίζεται από εργαζόμενους και συνταξιούχους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. Φέτος γιορτάζει τα 34 χρόνια από την ίδρυσή του, έχοντας επιτύχει στον μέγιστο βαθμό τους στόχους του, όπως η πνευματική καλλιέργεια των μελών του, η επικοινωνία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους, αλλά και η προσφορά, μέσα από ποικίλες εθελοντικές δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, στην πόλη μας, τον συνάνθρωπο και τον πολιτισμό.
Τριάντα τέσσερα χρόνια τώρα, το Πολιτιστικό Κέντρο αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο των μελών του με την κοινωνία της Λάρισας, διέσωσε ήθη και έθιμα της παράδοσής μας, προσέφερε πρότυπα για μίμηση και ενίσχυσε το πνεύμα της συλλογικότητας και της συνεργασίας.
Για τον λόγο αυτόν, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Κέντρου αποφάσισαν η μεγάλη ετήσια διοργάνωση του τμήματος παραδοσιακού τραγουδιού, να έχει φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Στο προηγούμενο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το 2019 τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Λάρισας.
Στο 4ο Πανελλήνιο Μουσικοχορευτικό Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ, συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass