Ανακαινίστηκε η Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ KELLER WILLIAMS ONE

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2023 14:39

Σύγχρονη, άνετη και κατάλληλα εξοπλισμένη η αίθουσα συλλογής αίματος, καθώς και οι υπόλοιποι χώροι της αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Πλέον ο εθελοντής αιμοδότης θα μπορεί να προσφέρει αίμα σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον και όλα αυτά έγιναν πραγματικότητα χάρη στη στήριξη της κτηματομεσιτικής εταιρείας Keller Williams One.


Η Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, η διευθύντρια Τμήματος Αιμοδοσίας-Αιματολογικού, επίκουρη καθηγήτρια Αιματολογίας-Ιατρικής των Mεταγγίσεων Ιατρικό Τμήμα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κώτση Παρασκευή και η υπεύθυνη Εξορμήσεων-Αιμοδοτικών Συλλόγων Κιουτσούκουστα Νανά εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία επισημαίνουν: «Ευχαριστούμε την κτηματομεσιτική εταιρεία Keller Williams One και τον διευθύνοντα σύμβουλο κο Κωνσταντίνο Κολοβό για την ανακαίνιση της αίθουσας συλλογής αίματος, καθώς και άλλων χώρων της Αιμοδοσίας του ΠΓΝ Λάρισας στο πλαίσιο της ημέρας εθελοντισμού Red Day της εταιρείας. Η κατάσταση της αίθουσας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους εθελοντές αιμοδότες που με αλτρουισμό προσφέρουν το δώρο της ζωής. Αποτελεί μια ελάχιστη πράξη εκτίμησης και αναγνώρισης από εμάς προς αυτούς.
Ευχαριστούμε KELLER WILLIAMS που το έκανες πραγματικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass