Συνελήφθη ο 38χρονος κτηνοτρόφος

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΤΟΝ 43ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2023 13:12

Στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, έπειτα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη χθες ένας 38χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος αναζητούνταν από την Καθαρά Δευτέρα, καθώς, όπως κατηγορείται, είχε μαχαιρώσει συνάδελφό του εργαζόμενο σε ποιμνιοστάσιο της Λάρισας.


Ο 38χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του ο Α’ Ανακριτής Λάρισας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παράνομη οπλοφορία και για παράνομη οπλοχρησία, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό ενός 43χρονου Αλβανού υπηκόου.
Ο 38χρονος Πακιστανός που εργαζόταν ως κτηνοτρόφος και ο 43χρονος Αλβανός δούλευαν μαζί στο ποιμνιστάσιο Λαρισαίου κτηνοτρόφου, όταν, για λόγους που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023 μετά από λεκτική αντιπαράθεση, ο 38χρονος τραυμάτισε σοβαρά τον 43χρονο με μαχαίρι στην κοιλιά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο 43χρονος νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση για να διαφύγει ευτυχώς τον κίνδυνο, ενώ ο 38χρονος από τότε αναζητούνταν, με την ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνει, ωστόσο, στη συνέχεια, τον 29χρονο γιο του κτηνοτρόφου και ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου, αλλά και τη 41χρονη σύζυγο του κτηνοτρόφου. Όπως σημειωνόταν σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «συνελήφθησαν στις 27-02-2023, στα όρια του αυτοφώρου, δύο άτομα και συγκεκριμένα, μία αλλοδαπή γυναίκα για ψευδής κατάθεση και ένας ημεδαπός άνδρας για υπόθαλψη εγκληματία, ηθική αυτουργία σε ψευδής κατάθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών (παράνομη απασχόληση).
Ειδικότερα, στις 26-02-2023 το απόγευμα σε χώρο εργασίας σε περιοχή της Λάρισας, οι δύο αλλοδαποί άνδρες διαπληκτίστηκαν λεκτικά, αναφορικά με τον τρόπο εργασίας και ακολούθως, ο δράστης κατάφερε χτύπημα με άγνωστο αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα του παθόντα.
Ο αλλοδαπός παθών μεταφέρθηκε αρχικά στην οικία του και στη συνέχεια, σε νοσοκομείο της πόλης», όπου και νοσηλεύθηκε. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. καταλήγει σημειώνοντας ότι «επιπροσθέτως, συνελήφθη ο ημεδαπός εργοδότης του παθόντα, καθόσον, όπως προέκυψε, απασχολούσε παράνομα τον αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, ενώ, επιπλέον, μετά από πρόκληση του ημεδαπού, η αλλοδαπή γυναίκα, σύζυγος του παθόντα, κατέθεσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την υπόθεση και συνελήφθη».
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass