Πλούσιος ο απολογισμός δράσεων

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2023 17:24

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν δράσεις και δικτυώσεις των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αγιάς.
Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου ολοκλήρωσαν δράση στο Δημοτικό Σχολείο Δήμητρας, η οποία υλοποιήθηκε από τις κοινωνικούς λειτουργούς του Κέντρου, Ζωή Μπεϊνά και Αικατερίνη Γκανάτσιου, και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Στόχος ήταν η εκπαίδευση του προσωπικού σχετικά με τις τεχνικές ανίχνευσης των περιστατικών κακοποίησης και παραμέλησης μαθητών στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μονάδας. Άψογη ήταν η συνεργασία με τα στελέχη του σχολείου και τη διευθύντρια Μπακιρτζή Μαρία.  


Ακολούθησαν δημιουργικές δράσεις την Παρασκευή 7 Απριλίου και την Τετάρτη 19 Απριλίου από την ειδική παιδαγωγό του Κέντρου Γεωργία Ντελή. Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορούσε δράση με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανάβρας, με θέμα «Αναγνώριση των Συμπεριφορικών Διαταραχών και Αποδοχή στη Διαφορετικότητα». Επιπλέον, διεξήχθη δράση με τα παιδιά του ιδιωτικού ΚΔΑΠ Focus στην Αγιά, με θέμα «Μαθαίνω για τις Αναπηρίες».
Με επιτυχία, εξάλλου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις δικτύωσης την Πέμπτη 27 Απριλίου και την Πέμπτη 4 Μαΐου. Η πρώτη έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Αγιάς μεταξύ της ειδικής παιδαγωγού Ντελή Γεωργίας και της διευθύντριας του Γυμνασίου Δημητρίου Βικτώριας, με στόχο την άμεση συνεργασία και επικείμενη δράση στον χώρο του σχολείου.
Τέλος, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγιάς με το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Φαρσάλων διοργάνωσαν και υλοποίησαν συνάντηση στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αγιάς με στόχο τη συνεργασία των Κέντρων Κοινότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass