Από αύριο η Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα

ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2023 13:07

Η Διεθνής «Μαθηματική Εβδομάδα» είναι ένα κορυφαίο επιστημονικό συνέδριο που διοργανώνεται κάθε χρόνο με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη από το Παράρτημα της Κ. Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και επεκτείνεται κατά περίσταση και σε άλλες πόλεις της Βόρειας και

Κεντρικής Ελλάδας. Εξαιρετική τιμή για τη Λάρισα και το τοπικό ιδιαίτερα δραστήριο Παράρτημα της ΕΜΕ, η φετινή απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, να ανοίξει από την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας τις πύλες της η 13η Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα.
Έτσι λοιπόν η Λάρισα, όχι μόνο μπαίνει για πρώτη φορά στο οργανωτικό κάδρο ενός τόσο σημαντικού διεθνούς γεγονότος, αλλά επιπλέον έχει το προνόμιο να ανοίγει τις εκδηλώσεις με την ολοήμερη επιστημονική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 8 Μαΐου στο αμφιθέατρο του  Μουσικού Σχολείου Λάρισας και ώρα έναρξης 9:30 π.μ. Η διοργάνωση επιτεύχθηκε χάρη στην ευγενική υποστήριξη των αυτοδιοικητικών φορέων του τόπου μας δηλαδή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, κορυφαίων επιχειρηματικών ομίλων της περιοχής. Η Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα θα συνεχιστεί μετά τη Λάρισα σε Κατερίνη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass