Αρίστευσε για μία ακόμα χρονιά ο ΣΟΦΛΑ

ΑΠΕΣΠΑΣΕ 2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2023 13:37

Με 2 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία επέστρεψε στη Λάρισα ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας-ΣΟΦΛΑ ΣΥΝΠΕ που διακρίθηκε σε τέσσερις κατηγορίες στον καταξιωμένο θεσμό «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς». Η απονομή έγινε την Τετάρτη 26 Απριλίου το απόγευμα στο Ζάππειο

Μέγαρο, σε μια λαμπερή τελετή παρουσία προέδρων των Φαρμακευτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών της χώρας, εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς και διακεκριμένων επιστημόνων, φορέων και επαγγελματιών.
Ο ΣΟΦΛΑ ΣΥΝΠΕ αρίστευσε για ακόμα μία χρονιά, αφού απέσπασε δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες «Υπηρεσίες Υποστήριξης Φαρμακείων» και «Δράσεις για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής και την Προστασία του Περιβάλλοντος», ενώ κατέκτησε, επίσης, δύο ασημένια βραβεία στις κατηγορίες «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στη Φαρμακευτική Αγορά» και «Εκπαίδευση φαρμακοποιών και επιστημονικά προγράμματα».
Τα βραβεία παρέλαβαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΟΦΛΑ ΣΥΝΠΕ Πέτρος Καφανέλης και ο διευθυντής ΣΟΦΛΑ Ευστάθιος Τσιάλτας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΟΦΛΑ ΣΥΝΠΕ αξιολογήθηκε από 23μελή επιτροπή και ψηφίστηκε, επίσης, από 1.650 φαρμακοποιούς σε όλη τη χώρα, διακρινόμενος ως ένας Συνεταιρισμός που οραματίζεται, τολμά και καινοτομεί. Η σημαντική αυτή διάκριση-επιβράβευση του Συνεταιρισμού για τις καλές πρακτικές του προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων, αποτελεί, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Π. Καφανέλης, δέσμευση για τη συνέχεια του έργου του ΣΟΦΛΑ με ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης. «Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών, η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη που αποδεικνύουν την αξιοπιστία και τη μεγάλη δυναμική του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λάρισας. Δέσμευση και μέλημά μας είναι να στεκόμαστε πάντα στο πλευρό του φαρμακοποιού και του πολίτη» κατέληξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass