Συνεχίζονται τα έργα στη Νικηταρά

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2023 15:10

Το έργο του Δήμου Λαρισαίων «Ανακατασκευή οδών Κύπρου-Νικηταρά-Αυξεντίου-23ης Οκτωβρίου-Βενιζέλου» συνεχίζεται με τις εργασίες στο δεύτερο τμήμα της οδού Νικηταρά, και συγκεκριμένα από τις οδούς Λ. Κατσώνη – Αγ. Μαρίνης έως τις οδούς Περικλέους - Βούλας.


Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαίρεσης των πεζοδρομίων και έχει γίνει η απομάκρυνση των προϊόντων καθαιρέσεων σε αδειοδοτημένους χώρους προς ανακύκλωση.
Λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα και για τη διευκόλυνση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς, προς το παρόν δεν έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα που εκτελούνται οι εργασίες. Αυτό θα συμβεί, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, μετά την εορταστική περίοδο.
Αντί αυτού έχει δοθεί μία λωρίδα για την κυκλοφορία των οχημάτων και έχουν δημιουργηθεί αριστερά και δεξιά αυτής, περιφραγμένες ζώνες για την κυκλοφορία των πεζών.
Οι εργασίες ανακατασκευής αυτή τη στιγμή εκτελούνται στα πεζοδρόμια της οδού με εξασφαλισμένη την πρόσβαση στις παρόδιες ιδιοκτησίες.
Από τον Δήμο Λαρισαίων παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να σέβονται την προτεραιότητα των πεζών. Παρακαλούνται επίσης οι πεζοί να κινούνται στις περιφραγμένες ζώνες που προορίζονται για αυτούς και να μην κινούνται ανεξέλεγκτα στο οδόστρωμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass