Πολύτιμη η συνδρομή του ΕΚΑΒ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2023 13:24

Τις ευχαριστίες του και δια ζώσης, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος στον πρόεδρο των εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννη Γούλα και στους εργαζόμενους του παραρτήματος, αναφορικά με την επιχείρηση διάσωσης από τους διασώστες και

διασώστριες στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.
Ο Λαρισαίος πολιτικός πραγματοποίησε επίσκεψη στο παράρτημα του ΕΚΑΒ Λάρισας, όπου άκουσε τις συγκλονιστικές περιγραφές των εργαζομένων για το βράδυ του δυστυχήματος. Τέλος τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη έναν έναν και προσωπικά, τονίζοντάς τους ότι η συνδρομή τους, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν ως προς την έρευνα και τη διάσωση των επιβατών του μοιραίου τρένου, ήταν πολύτιμη και απαραίτητη.
«Θα ήθελα να συγχαρώ εκ νέου τους εξαιρετικά ικανούς διασώστες και διασώστριες του ΕΚΑΒ Παραρτήματος Θεσσαλίας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, με σκοπό τη διάσωση των ζωών των συμπολιτών μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν νέα παιδιά, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Πέρα από την Ελλάδα του βαθέος κράτους, την οποία ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να καταπολεμήσει, υπάρχει και ο κρατικός μηχανισμός των εργαζομένων που επιδεικνύουν ζήλο και αυταπάρνηση στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, προς όφελος του πολίτη και εν γένει της κοινωνίας. Ειδικά οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ αποτελούν τους στυλοβάτες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των πρώτο κρίκο αυτής της πολύτιμης αλυσίδας για την υγεία και τις ζωές των Ελλήνων και ως εκ τούτου χρέος της Πολιτείας είναι να συνδράμει εμπράκτως στο έργο τους. Θεώρησα χρέος μου, να τους ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά εκ βάθους καρδίας για τη σημαντική συμβολή τους στην πρόσφατη τραγωδία» δήλωσε σχετικά ο Χρήστος Καπετάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass