Συλλυπητήρια Προκαθήμενων

ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2023 13:28

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, καθώς και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, στον όποιον εξέφρασαν τις ευχές και τη συμπαράστασή τους για την

τραγωδία του σιδηροδρομικού ατυχήματος των Τεμπών.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Σεπτούς Προκαθημένους για το ενδιαφέρον τους, τους ενημέρωσε για τις μέχρι στιγμής εξελίξεις, καθώς επίσης και για τις ενέργειες της Ιεράς Μητροπόλεως. Αμφότεροι οι Προκαθήμενοι του ανέθεσαν να μεταφέρει τα συλλυπητήριά τους προς τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Διαβεβαίωσαν δε ότι οι προσευχές τους είναι τόσο με όσους έπαθαν από το φρικτό αυτό δυστύχημα, όσο και με όσους εργάζονται από τη θέση του ο καθένας για την αντιμετώπιση της συγκλονιστικής τραγωδίας.
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ευχαριστεί δημόσια τους Μακαριωτάτους Αρχιεπισκόπους καθώς και πλειάδα Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, οι οποίοι έσπευσαν να εκδηλώσουν τη λύπη τους για το τραγικό συμβάν και να ευχηθούν τα δέοντα στις οικογένειες των θυμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass