Πληρωμές σε 35 νέους αγρότες

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2023 13:00

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνει τη δημοσιοποίηση εκ μέρους του Περιφερειάρχη, της 2ης τροποποίησης της αριθμ. 68948/17-2-2023 απόφασης ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014–2020, κατά τη

μεταβατική περίοδο 2021 και 2022 στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης».
Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατατέθηκαν 1.969 αιτήματα. Η 2η τροποποίηση της απόφασης ένταξης αφορά 1.559 δικαιούχους συνολικά (παλαιοί και νέοι) για τους οποίους το συνολικό ύψος της δημόσιας δαπάνης ανέρχεται σε 58.162.500 ευρώ. Οι νέοι δικαιούχοι που προστέθηκαν στη 2η τροποποίηση της απόφασης ανέρχονται σε 35, με το ύψος δημόσιας δαπάνης να ανέρχεται σε 1.287.500 ευρώ. Έχει ήδη εκδοθεί έγκριση διάθεσης πίστωσης και έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες καταβολής της ενίσχυσης στους νέους δικαιούχους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καρδίτσας, τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας, τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Μαγνησίας & Β. Σποράδων, τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Τρικάλων. Η απόφαση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass