Στη διακρατική συνάντηση για το «SOLIDART» ο Δήμος Λαρισαίων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΟΥ «ΜΥΛΟΥ ΠΑΠΠΑ»

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2023 13:28

Πραγματοποιήθηκε προσφάτως στο Πρέιλι Λετονίας η 7η διακρατική συνάντηση του προγράμματος Solidart - Europe for Citizen στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος και ο Δήμος Λαρισαίων. Το πρόγραμμα SOLIDART αντιπροσωπεύει μια κοινωνική πρωτοβουλία που βασίζεται στο ενδιαφέρον

για την ενίσχυση της κατανόησης μεταξύ των νέων της Ευρώπης για την αλληλεγγύη σε περιόδους κρίσης. Στη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και συζητήσεις για τις πολιτιστικές δράσεις των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στη συνάντηση από πλευράς του Δήμου Λαρισαίων συμμετείχαν, ο φοιτητής Πολιτικών Μηχανικών Σταύρος Βελισσαρίου και ο σπουδαστής Αναστάσης Κυριλλίδης, που παρουσίασαν ως καλή πρακτική τον Μύλο του Παππά και τη λειτουργία του ως Πολιτιστικού Πολυχώρου, καθώς και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στον Πολιτισμό της πόλης της Λάρισας.
Σημειώνεται πως το συνολικό εταιρικό σχήμα αποτελείται από τους: Συντονιστής: Δήμος Grosuplje (Σλοβενία) Λοιποί εταίροι: Fajub - Federação das Associações Juvenis do Distrito de Braga (Πορτογαλία) WIPSEE (Γαλλία) Δήμος Dolores (Ισπανία) FUNDACJA AUTOKREACJA (Πολωνία) Bulgarian Youth Association (Βουλγαρία) Preili County Council (Λετονία) Δήμος Λαρισαίων (Ελλάδα). Η επόμενη και τελευταία διεθνής συνάντηση στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια 26-28 Φεβρουαρίου 2023. Περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο «Solidart»: https://www.larissa-dimos.gr/el/solidart.
Περισσότερες πληροφορίες για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων https://www.larissa-dimos.gr/el/enimerosi/europaika-programmata Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δήμου Λαρισαίων Ευαγγελία Γκουντρουμπή και Μαρία Νικολαΐδου, τηλ. 2413-500.237 | email: euprojects@larissa.gov.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass