Η Κοιλάδα των Τεμπών στον Οινοτουριστικό Χάρτη

ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2023 13:27

Ένα ακόμα «παράσημο» ήρθε να προστεθεί στην τουριστική ταυτότητα της -απαράμιλλου κάλλους και ακτινοβολίας- Κοιλάδας των Τεμπών, με την ένταξη της περιοχής στο πιστοποιημένο οινοτουριστικό τόξο από πλευράς Υπουργείου Τουρισμού.


Συγκεκριμένα, η μεγάλη τουριστική οικογένεια έχει ήδη καλωσορίσει στον κύκλο της το Οινοποιείο «Ντούγκος» στην Ιτέα Γόννων, ως την πρώτη Πιστοποιημένη Οινοτουριστική εγκατάσταση όχι μόνον στην περιοχή του Δήμου Τεμπών, αλλά και σε όλο το βόρειο ήμισυ του ν. Λάρισας (Δήμοι Τεμπών και Αγιάς), μιας περιοχής όπου τα τελευταία χρόνια διεκδικεί με αξιώσεις μια φιλόδοξη θέση στο τουριστικό βάθρο.
Πλέον, ο επισκέπτης της Κοιλάδας των Τεμπών έχει την ευχέρεια να απολαύσει, πέραν του ανυπέρβλητου φυσικού κάλλους της ευρύτερης περιοχής, μια μοναδική οινοποιητική εμπειρία, ένα εξαίσιο συναίσθημα αρωμάτων και γευσιγνωσίας στους πρόποδες του Ολύμπου. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το δίκτυο των Πιστοποιημένων Επισκέψιμων Οινοποιείων του Υπουργείου Τουρισμού επεκτείνεται διαρκώς, διευρύνοντας τις δυνατότητες της περιοχής και εμπλουτίζοντας το τουριστικό αποτύπωμα των Τεμπών» ανέφερε ο Νικόλας Σαρούκος, προϊστάμενος Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού, προσθέτοντας ότι «ως Διεύθυνση Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού, θα είμαστε σύντομα στην ακόμα πιο ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε στην τουριστική οικογένεια επιπλέον πιστοποιημένες οινοτουριστικές επιχειρήσεις, πιστοποιημένα επισκέψιμα ελαιουργεία, ζυθοποιεία, ακόμη και τυροκομεία, που θα ενισχύσουν την επέκταση της επισκεψιμότητας σε συνδυασμό με την ενίσχυση της τοπικής παραγωγικής βάσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass