Η τελευταία πράξη του δράματος...

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 55ΧΡΟΝΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΝΙΚ. ΧΛΟΨΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2022 13:06

Η τελευταία πράξη του δράματος του Βουκουρεστίου που σκόρπισε θλίψη στη Λάρισα αναμένεται να παιχθεί σήμερα, καθώς κηδεύεται ο Νικόλαος Χλόψιος. Ο 55χρονος Λαρισαίος πριν από μία εβδομάδα άφησε την τελευταία του πνοή στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης του λεωφορείου με προειδοποιητική αψίδα ύψους. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, ήταν ένας από τους δεκάδες ταξιδιώτες που επέλεξαν να βρεθούν στη συγκεκριμένη πόλη για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ο ίδιος ως εργαζόμενος σε τεχνική εταιρεία επί σειρά ετών βρισκόταν στο Βουκουρέστι για εργασία και αποφάσισε να το επισκεφτεί για μία ακόμα φορά, αναλαμβάνοντας τον άτυπο ρόλο «ξεναγού» για τη σύζυγό του, με την οποία και ταξίδευαν. Η εκδρομή, όμως, που διοργανώθηκε από τουριστικό γραφείο της Λάρισας, είχε τραγική κατάληξη για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Το λεωφορείο που ξεκίνησε από τον Βόλο, πέρασε από τη Λάρισα και μετά από Θεσσαλονίκη για να επιβιβαστούν οι ταξιδιώτες, έφτασε στην πόλη της Ρουμανίας. Εκεί, υπό συνθήκες που εξετάζουν οι αρμόδιες Αρχές, το λεωφορείο συγκρούστηκε με μια αψίδα που προειδοποιούσε για το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψους. Η αψίδα χτύπησε σε μέρος της οροφής του λεωφορείου και υποχώρησε καταπλακώνοντας μεγάλο μέρος της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο Νικόλαος Χλόψιος.
Οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχηματίζεται από τις Ρουμανικές Αρχές, σε βάρος του 50χρονου οδηγού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι ανθρωποκτονία εξ αμελείας και πρόκληση σωματικών βλαβών εξ αμελείας για 25 άτομα.
Η κηδεία του Νικόλαου Χλόψιου θα γίνει στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass