Μια πόλη γεμάτη από Αϊ Βασίληδες...

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ - ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «SANTA RUN»

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2022 13:20

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε χθες η πόλη της Λάρισας, καθώς διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Santa Run Nation με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών όλων των ηλικιών. Οι πεζόδρομοι πλημμύρισαν από Άι Βασίληδες, σφυρίγματα, χαμόγελα και συνθήματα σε πλακάτ. όπως «άθληση», «υγεία», «ευεξία», «ενσυναίσθηση», «θάρρος» και «η πρόληψη σώζει». στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης και υποστήριξης σε όσους ανεβαίνουν τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο της αντιμετώπισης του καρκίνου.


Το Santa Run Nation ήταν μια κίνηση με συμβολικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που διοργάνωσε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Καταστηματαρχών Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.
Ντυμένοι με τις χαρακτηριστικές κόκκινες στολές, οι συμμετέχοντες κι οι συμμετέχουσες περπάτησαν για έναν καλό σκοπό, που ήταν η συγκέντρωση εσόδων για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για τα Τμήματα Χημειοθεραπείας των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, του ΓΝΛ και του ΠΓΝΛ. Η εκκίνηση έγινε λίγα μέτρα μακριά από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας και οι συμμετέχοντες/-ουσες περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της υπό τους ήχους μουσικής και έχοντας στο πλευρό τους ξωτικά. Την πομπή συνόδευε η ομάδα κρουστών Caracatu από τον Βόλο, ενώ στον τερματισμό οι συμμετέχοντες/-ουσες πήραν μέρος σε ένα άλλο πάρτι με dj, αλλά και το πολυβραβευμένο γυναικείο φωνητικό σύνολο InDONNAtion.
Η διοργάνωση περιελάμβανε και μία ακόμα έκπληξη, το Santa Κέρασμα. Τα καφέ-μπαρ της πόλης είχαν ετοιμάσει ένα χριστουγεννιάτικο ποτό ειδικά για την περίσταση.
Όπως επισήμανε η κ. Ράνια Σουλτούκη, πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λάρισας, διατέθηκαν περισσότερες από 500 στολές.
«Είμαστε πραγματικά πολύ συγκινημένοι και ευτυχισμένοι, γιατί το όραμα και ο σκοπός μας σήμερα γίνεται πραγματικότητα. Το Santa Run ήρθε για πρώτη φορά στη Λάρισα και έχουμε μεγάλη αποδοχή. Έχουμε μέχρι στιγμής διαθέσει πάνω από 500 στολές και όλα τα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά τεχνικού εξοπλισμού για τα δύο νοσοκομεία της πόλης και συγκεκριμένα για τα Τμήματα της Χημειοθεραπείας. Στηρίζουμε τους ογκολογικούς ασθενείς από την αρχή του μέχρι το τέλος του ταξιδιού της αποθεραπείας τους. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας μέσα από την καρδιά μας για την υποστήριξη του έργου μας και φυσικά την κατασκευαστική εταιρεία TEDRA Α.Ε. που ήταν ο χρυσός μας χορηγός. Δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά και φυσικά δίνουμε και ραντεβού στις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων όταν θα γίνει η παραλαβή του εξοπλισμού. Καλή χρονιά σε όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασίλης Πινακάς, ο αντιδήμαρχος κ. Πάνος Σάπκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΙΚΑΕΛ κ. Βασίλης Λιάπης. Στη δράση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφων Τσάτσαρος.


Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass