Εορταστική εκδήλωση στο Καστρί Αγιάς

Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ TA ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2022 17:21

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συνδιοργάνωσαν, το απόγευμα της Τετάρτης, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Καστρί του Δήμου Αγιάς, η Εκκλησιαστική Επιτροπή της ενορίας και η Τοπική Κοινότητα.

Κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εορταστικοί ύμνοι ακούστηκαν από τη Γυναικεία Χορωδία Μεταξοχωρίου στον κατάμεστο Ναό. Ο Αϊ Βασίλης, ο οποίος κατέβηκε από το βυζαντινό κάστρο του χωριού, μοίρασε δώρα σε όλα παιδιά, τα οποία προηγουμένως είχαν γράψει ευχές και τις κρέμασαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίσης, στα παιδιά μοιράστηκαν φαναράκια κι αυτά τα άφησαν να πετάξουν ψηλά στον ουρανό, αναμμένα, μαζί με μια ευχή για καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο. Μια τούρτα σε σχήμα ιγκλού εντυπωσίασε τα παιδιά και σε όλα μοιράστηκαν χυμοί, γλυκά και σοκολάτες. Στους μεγάλους προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα γλυκά και ζεστό γλυκό κρασί.
Τις ευχές τους προς όλους και όλες έδωσαν ο προϊστάμενος του Ναού Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Σαράτσης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Κολοβός. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος ο αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Παναγιωτακόπουλος, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Σαράτσης, ο ιερέας π. Κωνσταντίνος Βαϊτσόπουλος, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγιάς Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη και Γεώργιος Γαλλής, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγιάς Χρήστος Χατζησαλάτας, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αγιάς Νίκος Ντάβας, τα μέλη της Διοικητικής και Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγίου Αθανασίου Οικισμού ΑΣΤΕΡΙΑ της Αγριάς Δήμου Βόλου και τα μέλη του Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού του Ιερού Ναού Αγίων Ιωάννου Δαμασκηνού, Βαρβάρας και Σοφίας Νέας Ιωνίας του Δήμου Βόλου.

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Σε μία εποχή που περισσεύει η κακώς εννοούμενη «πολιτική ορθότητα», σε μία εποχή που η Ευρώπη απειλείται με θρησκευτικό αποχρωματισμό στο όνομα της «πολιτικής ορθότητας», φτάνουμε στο σημείο να μη λέμε «Καλά Χριστούγεννα», αλλά το θρησκευτικά ουδέτερο «Καλές Γιορτές»». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, στον χαιρετισμό του, προσθέτοντας πως οι χριστιανικές αξίες είναι βασικό στοιχείο της ταυτότητάς μας, όχι μόνο ημών των Ελλήνων, αλλά και όλων των Ευρωπαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass