Διαμαρτυρία επιτυχόντωνΑΣΕΠ στο δήμο Λαρισαίων

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2014 23:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:58

«H συνεχιζόμενη αδικία 4 ετών στο δήμο Λαρισαίων πρέπει να σταματήσει» τονίζει η Εκτελεστική Γραμματεία 45 επιτυχόντων στον Δήμο Λαρισαίων, σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που έγινε το 2010 αλλά ακόμη δεν έχουν διορισθεί.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή τους «βρισκόμαστε στην αναμονή μέχρι και σήμερα 45 άτομα διοριστέοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ του Δήμου Λαρισαίων όπως επέλεξε η πρώην δημοτική αρχή αλλά και η κυβέρνηση.

Βρισκόμαστε σε απόγνωση και σε ομηρεία 4 ετών άνεργοι τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες που περάσαμε στην 242Μ/2010 προκήρυξη μονίμου προσωπικού του Δήμου Λαρισαίων στην υπηρεσία καθαριότητας. Αν και είναι γνωστό ότι έχει ελλείψεις σε προσωπικό ο Δήμος τίποτα έως τώρα δεν έχει γίνει για την δίκαιη τοποθέτησή  μας.

Επισημαίνουμε ότι βρισκόμαστε στην αναμονή 45 άτομα , από μια προκήρυξη 95 ατόμων, οι οποίοι υπόλοιποι 50 εργάζονται ήδη με απόφαση Δημάρχου. Έκτοτε αυτά τα 45 άτομα παραμείναμε να περιμένουμε έως και σήμερα να ξεπαγώσουν οι προσλήψεις ενώ πέρασαν με από υγειονομικό έλεγχο εδώ και ενάμιση χρόνο. Κινητοποιηθήκαμε δικαστικά στα διοικητικά δικαστήρια, καταθέσαμε σαν αίτηση αγωγής στο Εφετείο Λάρισας, οι οποίες εκκρεμούν» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass